2777
2789

دوستان امروز رفتم طلا فروشی یک گرم طلای بچگونه داشتم اونو دادم بعد 3500 هم ازم گرفت بهم طلای 1 گرم و 360 سوتی داد. بدجور سرم کلاه رفته؟ رومم نشد اصلا چیزی بگم خیلی حالم بده. 

طلاش نو بود البته. دیشب ازش قیمت کردم گفت باید 2200 بدی ولی امروز ازم 3500 کشید یعنی یک گرم طلا برداشت با 3میلیون و 500 

یک گرم و 360 سوت بود کلاهبرداری کرده؟؟ خیلی ناراحتم چون همیشه مشتریش هستم چیزی نگفتم یه پیرمرده مونده تو دلم. خواهشا بگید کلاهبرداری ‌شده؟ یعنی من  فقط 36 سوت بیشتر از طلای خودم برداشتم. این اجرتشه؟ چیه خواهش میکنم کمکم کنید 

تازه طلاش نگین خیلی داره 

طلای خودتو ب مستعمل برداشته اجرت جدیده رو حساب کرده با ۳۶۰ سوتش

در وافع بله ضرر کردی

پولتو میدادی پارسیان اگ برا استفاده طلا نخریدی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۶ نه ۳۶۰‌ سوت 

طلای نو همینجوریه منم واسه کمتر از یه گرم عوض کردم 4 تومن سر دادم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

ببین اون طلایی که شما بهش دادی رو به نرخ دست دوم برداشته و یک گرم جدید رو با اجرت و نرخ طلا نو به شم ...

یعنی کلاهبرداری نکرد؟ تازه گفت که خیلی براتون ارزون حساب کردم 😐😐😐😐

خدا کنه. آخه دیشب گفت 2200 خیلی ناراحتم میگم یعنی نکنه اضافی دادم. 😔

یک گرم طلای شما مستعمل حدود ۵ تومن درمیاد طلایی که ب شما داده نو و اجرت داره که حدود ۹ تومن درمیاد ک اک حساب کتی میبینی منصفانه بوده

طلای کهنه رو زیر خام میبرن الان خامش ۵۶۵۰ س تقریبا فرض کنیم ازت برده ۵۵۰۰ از این طرفم ۳۵۰۰ پول دادی این ۹ تومن 

بعد بهت ۱گرم طلا داده؟😐 چخبره بااا 

با اجرت و مالیات و اینام حساب کنی ۵۶۰۰ فوقش بشه ۷ میلیون

بنظر من ی ۲تومنی ازت برده

بعدم طلا طلاهه دست دوم در حد نو هست ۵ درصد از اونا بخرید که ضرر نکنید

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

یعنی کلاهبرداری نکرد؟ تازه گفت که خیلی براتون ارزون حساب کردم 😐😐😐😐

نه حدودی درست حساب کرده..بخاطر همینه که میگن طلا رو عوض نکنید..شما مثلا اگه  ی گرم طلات رو ۵۶۸۰۰۰۰ فروختی همون یک گرم رو ۶۳۵۰۰۰۰ خریدی...به اضافه ۳۶۰ سوت طلا جدید