2777
2789
عنوان

اگه عطر بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 57 پست
آره خیلی کنجکاو شدم من چون خودم کلا معروفم بین اطرافیان به این بو برای همین انتخابش کردم 🤣

من وقتی میخوام به عطر رو بخر ، اول میرم توصیف بوش رو میخونم اول عاشق توصیفا میشم بعد خود بوش🫠😁

توی توصیف این بو اومده اغواکردن توی ذات یک زنه و یک زن خیلی ساده میتونه اینکار رو بکنه

جلب کنندگی و خیره کننده در عین سادگی

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحت نشدم 🤣این اموجی🥲 معنیش ناراحتی نیست احساساتیییی شدم 🤣🤣

آها😅

💚💚💚

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
اصلاً با عکس پروفایلت همخوانی نداره😁😁😍🍒🍒🫦

اره پروفم بو عطر مشدی و گل ممدی میده🤣🤣🤣♥️

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

خردادی ها میگن تو باید خردادی میشدی از بس مودی ای 🤣😂

منم به خاطر همین پرسیدم😁😁

اره پروفم بو عطر مشدی و گل ممدی میده🤣🤣🤣♥️

😁😁

هروقت پروفایلتون رو میبینم یاد متهم گریخت و اون روزای خوب گذشته میفته 

😁😁هروقت پروفایلتون رو میبینم یاد متهم گریخت و اون روزای خوب گذشته میفته

اره خودمم میرم به بچگیام با چه ذوق و شوقی میشستم جلو تلویزیون 😅

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

اره خودمم میرم به بچگیام با چه ذوق و شوقی میشستم جلو تلویزیون 😅

😍😍دقیقاً