دختررویاودریا مدیر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4325 عنوان اگه عطر بودی | مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 57 پست چه عطری میبودی؟😍🤔دوست داشتی چه رایحه ای باشی؟؟ شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا 1403/11/15 | 22:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختررویاودریا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4325 تام فورد لاست چری همونجوری که بعضیا دوسش دارن بعضیا ازش متنفرن اصلاً با عکس پروفایلت همخوانی نداره😁😁😍🍒🍒🫦 شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
دختررویاودریا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4325 گل نرگس ی کم تلخ 😍😍💚 شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
دختررویاودریا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4325 نه از دستمال کاغذیم ارزونترم 🫠🫠نگووو اینطوری شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
دختررویاودریا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4325 بوی یاس یا اقاقیا 😍😍😍 شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
دختررویاودریا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4325 عطر بودم احتمالا سرد و تند میبودیم یه رایحه مردونه طور و تیز اووووووه مثل دانهیل؟؟ شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
دختررویاودریا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4325 یا هم عطر بهارنارنج 🤛🤜🤍 چه شخصیتی دوتا رایحه گفتی با دوتا بوی کاملاً متفاوتخردادی هستی؟؟ شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
دختررویاودریا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4325 مشکی 🫠 هر کسی این بو رو نمیده 😁چه شخصیت جسوری شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
دختررویاودریا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4325 @بهترین_ها_برای_من 😍 چقدر بااصالت و 💚🤴💚 شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
بهترین_ها_برای_من عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 151 @بهترین_ها_برای_من 😍 چقدر بااصالت و 💚🤴💚 ممنون عزیزم از دوران جوانی این عطر من بود قبل از اون پدر خدابیامرز بنده استفاده میکرد و مانند یک میراث به من رسید
_sowoan_ عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 12570 هر کسی این بو رو نمیده 😁چه شخصیت جسوری چرا ؟ بده ؟ 🫠 -تعلیق
دختررویاودریا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4325 ممنون عزیزم از دوران جوانی این عطر من بود قبل از اون پدر خدابیامرز بنده استفاده میکرد و مانند یک میر ... جالبهروح شون شاد💚💚از تمام مجوزهام استفاده کردم تا نیم خط برات بنویسم 🫠هرچی مینوشتم یه ایراد میگرفت، به خاطر همین اینقدر طول کشید 🙏🏼🙏🏼 شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
بهترین_ها_برای_من عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 151 جالبهروح شون شاد💚💚از تمام مجوزهام استفاده کردم تا نیم خط برات بنویسم 🫠هرچی مینوشتم یه ایراد میگ ... ممنون عزیزید خدا رفتگان شما رو هم مورد مرحمت خود قرار بده و ما رو هم در این دنیا بیامرزه❤️
دختررویاودریا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4325 چرا ؟ بده ؟ 🫠 خیر چرا؟ چون بوی خاصیه با کلی توصیف و تعریف رایحه اش رو توصیف کنم😁🤔 شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
دختررویاودریا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4325 ممنون عزیزید خدا رفتگان شما رو هم مورد مرحمت خود قرار بده و ما رو هم در این دنیا بیامرزه❤️ آمین🤲🤲ممنونم از حضورتون💚💚 شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
_sowoan_ عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 12570 خیر چرا؟ چون بوی خاصیه با کلی توصیف و تعریف رایحه اش رو توصیف کنم😁🤔 آره خیلی کنجکاو شدم من چون خودم کلا معروفم بین اطرافیان به این بو برای همین انتخابش کردم 🤣 -تعلیق