2777
2789

خانوما 

من کلا توی اکیپمون خیلی شاد و شنگولم ما یه اکیپ چهار نفره ایم همیشه هم کل ذوزمون با شوخی و اینا میگذروندیم 

بعد امروز چهار تامسون تو حیاط بودیم یکی از همکلاسی هامون اومدفت آره فلانی قیافش اروپاییه یکی از بچه های اکیپمون رو گفت بعد ما هم طبق معمول شروع کردیم به شوخی و اینا مثلاً می‌گفتیم آره اونا اغلب لاغرم نه عین ما تپل و اینا بیشتری شون عمان اما ما همه چی مون نچراله بعد همون دختره که بهش گفتن قیافش شبیه اروپایی هاعه و اینا یهو اومد جلو همه هولم داد و با صدای بلند و البته جیغ و داد گفت خفه شو برو گمشو و اینا بعد من چیزی بهش نگفتم وطبق معمول هر جوری بود با شوخی ردش کردم 

بعد ما همیشه چهارتایی بر می گشتیم خونه خونه دوتامون هم مسیر بود و خونه من با اون هم هم مسیر تا نصفه های راه رفتیم بعد که می‌خواستیم جدا شبم با خودم گفتم لابد این اشتباه برداشت کرده و من چون جلو اینا مقایسه کردم این بهش برخورده پس جلوی اینا هم ازش عذر خواهی میکنم تا از دلش در بیارم بعد برگشتم دستشو گرفتم و بهش گفتم فلانی امروز ناراحت شدی ؟ گفت حرف نزن منم گفتم من منظور خاصی نداشتم فقط هم به تو اشاره نکردم داشتم کلا قیافه آسیایی ها رو با اروپایی ها مقایسه میکردم بعد دوباره هم اونجا وسط خیابون برگشت کلی هلم داد و جلو همه گفت برو گمشو نمیخوام ریختتو ببینم دیگه شورشو درآوردی بعدم راهشو گرفت و رفت 

به نظرتون اشتباه از من بوده آیا؟

کاربری دست سه نفرههه                           سرتون توی زندگی خودتون باشه نه زندگی بقیه. خدایی چقدر حوصله دارید تو زندگی مردم سرک میکشید؟.                         بنده آدم بشدت دعوایی هستم اگه تو کامنتا بحث شد جواب ندادم بدونید حوصله تایپ نداشتم وگرنه غیر ممکنه که نشورمتون ندارم کنار.      چقدر دوست دارم از اونایی که بدم میاد یه روز برم بزنمشون  ولی نمیشه چکار میشه کردد؟

حالا ای کاش فقط به اون اشاره میکردم داشتیم همه کلی می‌گفتیم مثلاً به بکی می‌گفتیم تو چشات درشت تر از اونایی

به یکی می‌گفتیم تو صورتت تپل تره  و ......

اصن اولین بار بود ازش همچین رفتارهایی میدیدم

کاربری دست سه نفرههه                           سرتون توی زندگی خودتون باشه نه زندگی بقیه. خدایی چقدر حوصله دارید تو زندگی مردم سرک میکشید؟.                         بنده آدم بشدت دعوایی هستم اگه تو کامنتا بحث شد جواب ندادم بدونید حوصله تایپ نداشتم وگرنه غیر ممکنه که نشورمتون ندارم کنار.      چقدر دوست دارم از اونایی که بدم میاد یه روز برم بزنمشون  ولی نمیشه چکار میشه کردد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرحرفی کردی واین خودش دشمنی وسوتفاهم میاره .

آخه فقط من نمی گفتم که اونجا همه داشتن می گفتن

حتی اجازه نداد من ازش عذر خواهی کنم 

پرحرفی کردی واین خودش دشمنی وسوتفاهم میاره .

صورت حرفمون هم فقط اون نبود داشتیم همه رو می گفتیم