خانوما
من کلا توی اکیپمون خیلی شاد و شنگولم ما یه اکیپ چهار نفره ایم همیشه هم کل ذوزمون با شوخی و اینا میگذروندیم
بعد امروز چهار تامسون تو حیاط بودیم یکی از همکلاسی هامون اومدفت آره فلانی قیافش اروپاییه یکی از بچه های اکیپمون رو گفت بعد ما هم طبق معمول شروع کردیم به شوخی و اینا مثلاً میگفتیم آره اونا اغلب لاغرم نه عین ما تپل و اینا بیشتری شون عمان اما ما همه چی مون نچراله بعد همون دختره که بهش گفتن قیافش شبیه اروپایی هاعه و اینا یهو اومد جلو همه هولم داد و با صدای بلند و البته جیغ و داد گفت خفه شو برو گمشو و اینا بعد من چیزی بهش نگفتم وطبق معمول هر جوری بود با شوخی ردش کردم
بعد ما همیشه چهارتایی بر می گشتیم خونه خونه دوتامون هم مسیر بود و خونه من با اون هم هم مسیر تا نصفه های راه رفتیم بعد که میخواستیم جدا شبم با خودم گفتم لابد این اشتباه برداشت کرده و من چون جلو اینا مقایسه کردم این بهش برخورده پس جلوی اینا هم ازش عذر خواهی میکنم تا از دلش در بیارم بعد برگشتم دستشو گرفتم و بهش گفتم فلانی امروز ناراحت شدی ؟ گفت حرف نزن منم گفتم من منظور خاصی نداشتم فقط هم به تو اشاره نکردم داشتم کلا قیافه آسیایی ها رو با اروپایی ها مقایسه میکردم بعد دوباره هم اونجا وسط خیابون برگشت کلی هلم داد و جلو همه گفت برو گمشو نمیخوام ریختتو ببینم دیگه شورشو درآوردی بعدم راهشو گرفت و رفت
به نظرتون اشتباه از من بوده آیا؟