به نگاه مردم چه اخه که بخای خجالت بکشیمگه ادم به حرف مردم بچه دار میشه
خب خودمون هم دیگه به این نتیجه رسیدیم که وقتشه ولی خب اولا که خدا یه بچه صحیح و سالم بهم بده میترسم از نازایی ، بعد هم با درس و دانشگاهم نمیدونم چی میشه ، و آره این اخلاق منم خیلی بده که مدام به ابن فکر میکنم که دیگران در موردم چه فکری میکنن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب خودمون هم دیگه به این نتیجه رسیدیم که وقتشه ولی خب اولا که خدا یه بچه صحیح و سالم بهم بده میترسم ...
حرفو مردمو بریز سطل اشغال بزار درست تموم بشه بعد اقدام کن تو باید تایم خالی داشته باشی تا از نوزادی و بچگی بچت لذت ببری نه اینکه مدام در حال فکر کردن باشی که کجا بزاریش.
من ۱۰ ساله ازدواج کردم این اخرا مادر سوهرم گفت مشکل پزشکی داری که بچه دار نمیشی با لبخند جوابشو دادم.
وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!
حرفو مردمو بریز سطل اشغال بزار درست تموم بشه بعد اقدام کن تو باید تایم خالی داشته باشی تا از نوزادی ...
شوهرم ۱۵ سال ازم بزرگتره همه چیز زندگیم دست من نیست که سن اون داره میگذره دور و اطرافمم آدمای با کلاسی نیستن که بگی بچه نمیخواییم قبول کنن و کاریت نداشته باشن هر روز به مامانم چیزی میگن یا پشت سرم حرف در میارن با جاری و مادرشوهر هم تو یه ساختمونم اونا هم گاهی چیزایی میگن پشت سرم
گذشته از اینا خودمم راضی ام بجه دار بشم فعلا دو ماهه اقدام کردم اتفاقی نیفتاده خدا کنه زودتر خدا بهم بچه بده از نازایی میترسم چون تنبلی تخمدان دارم ، درس هم نمیدونم چی میشه دیگه اون موقع