2777
2789
عنوان

جوش جوشیا

365 بازدید | 32 پست

کیا صورتشون جوش زیر پوستی داشته و درمانش کردن اگه میشه بگید چه جوری و با چه روشی .خسته شدم دیگه از این زیرپوستیا 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

یه هفته ناخن کوتاه نمیکنی 

ناخن انگشت اشاره هردو دستت رو میذاری دو طرف جوش فشار میدی

عین تاپیک نی نی سایت میترکه یه چیز سیاه یا زرد ازش در میاد

یکم قهوه ای میشه ولی حال میده

بابا به خدا عشق و عاشقی هم  یه تَهی داره مثل جون آدمیزاد ‌‌...  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه هفته ناخن کوتاه نمیکنی  ناخن انگشت اشاره هردو دستت رو میذاری دو طرف جوش فشار میدی عین ت ...

اخ اگه جوش چرکی بود که خیلی خوب بود میترکوندمش جوشهای زیر پوستیه دونه های ریز و زیاد رو پوستم

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
من داشتم زیاد و مقاوم با دارو و دکتر رفع نشد از ماسک های خونگی و محلول کلیندامایسین نتیجه گرفتم

ماسک خونگی چی استفاده کردی میشه بگی

یه هفته ناخن کوتاه نمیکنی  ناخن انگشت اشاره هردو دستت رو میذاری دو طرف جوش فشار میدی عین ت ...

ماله منم همين بود جوش سر سياه دارم همين كارو ميكنم صورتمم پر از زخم زيلي ميكنم حال ميده

من داشتم زیاد و مقاوم با دارو و دکتر رفع نشد از ماسک های خونگی و محلول کلیندامایسین نتیجه گرفتم

اینکه نوشتی داروخانه داره یادستی درست کردی؟

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  
ماله منم همين بود جوش سر سياه دارم همين كارو ميكنم صورتمم پر از زخم زيلي ميكنم حال ميده

واسه جوش سر سیاه بیا سفیده تخم مرغو بزن صورتت بعد دستمال کاغذی بذار روش تا خشک شه بعد دستمالو وردار به مرور تمام سر سیاها از بین میره