2777
2789

تا قبل از اینکه دانشجو بشم فکر میکردم فقط زمان کنکور اینجورین 

ولی امشب فهمیدم اصن فرقی نداره تو هر رشته و دانشگاهی باشی کلا عادتشونه احساس ناکافی بودن بهت بدن

تهشم چیزی بگی تقصیر خودت میوفته ک جنبه نداری و اینا 

خیلی عصبی شدم امشب اصلا انتظار همچین رفتاری رو نداشتم 😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نسل گذشته هستن

اگاهیشون در همین حده

ماها ک میدونیم این حسو به نسل های بعد نمیدیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

چرا چی شد

صداشتم داشتم درمورد کارت دانشجوییم میگفتم بهش  ولی بخاطر اینکه رشته من اون دانشگاهی نیست ک مادرم میخواست و یه دانشگاه دیگه هست با اینکه دانشگاهم تیپ 1 هست برداشت تخریب کرد منو و بی ارزش جلوه داد

اینقدر عصبی شدم دارم میلرزم از حرص 😑😑😑

عادت کن دیگه اهمیت ندی تو همه قضایا اینطورین معمولا 😑

آره واقعا امشب فهمیدم ربطی به شرایط خودت نداره حتی اگه بهترین کار هم انجام بدی بازم باید احساس ناکافی بودن بدن بهت

اره نسل گذشته هستناگاهیشون در همین حدهماها ک میدونیم این حسو به نسل های بعد نمیدیم

اصلااااا به هیچ عنوان همچین کاری با بچم نمی‌کنم 

فکر کن با ذوق بیاد یه چیزو برات تعریف کنه بچت بعد بزنی تو ذوقش

دقیقا من کلاس دوازدهمم معدل نوبت اولم شد ۱۹.۴۲ یکی دیگ شد ۱۹.۷۲ از وقتی که اومدم خونه میگه فلانی از ...

پسرم شد ۱۹و۲۵ هرگز حس ناکافی بهش ندادم گفتم ایرادی نداره نوبت دوم جبران میکنی هیچ ایرادی نداره ۱۹ با ۲۰ برای من یکیه بااینکه خودش خیلی بهم ریخته بود گاهی بخاطر نمره تحقیرشون نکردم

آره واقعا امشب فهمیدم ربطی به شرایط خودت نداره حتی اگه بهترین کار هم انجام بدی بازم باید احساس ناکاف ...

دقیقا رفیقم امسال مطب زده بود چند ساله درس خونده پزشک خیلی خوبیه هنوزم بهش میگن کاش یه کار دولتی با بیمه داشتی🤣

واسه منم همینن جایگاه اجتماعی خوبی دارم ولی هیچ

دقیقا من فکر میکردم به این جایگاه برسم دیگه اینجور جریانا نیست ولی انگار اصلا فرقی نداره براشون باید همش احساس ناکافی بودن بدن بهت