2777
2789
اره دیگهبستگی به پوزیشن شرت یا لانگت و تغییر قیمت و اهرم دارهمعامله اسپات که لیکوئید نمیشه ممکنه ارز ...

من میخوام هولد کنم فقط

مثلا تتر یا ارز دیگه تو صرافی نوبیتکس بخرم بمونه که پولم بی ارزش نشه

نمیخوام معامله کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام هولد کنم فقطمثلا تتر یا ارز دیگه تو صرافی نوبیتکس بخرم بمونه که پولم بی ارزش نشهنمیخوام مع ...

ببین تتر بخری همون یک دلار می مونه خوبه.نه کم میشه نه زیاد اگه ترید نکنی.با توجه به قیمت ریالی دلار سرمایت کم یا زیاد میشه

ولی هر کوین یا توکنی غیر از ارزهای ثابت پایه دلار مثل تتر بخری دقیقا عین سهامه که ممکنه گرون یا ارزون بشه.ثابت نمی مونن که

سرمایت چقدره؟

پسر خوبیم

ببین تتر بخری همون یک دلار می مونه خوبه.نه کم میشه نه زیاد اگه ترید نکنی.با توجه به قیمت ریالی دلار ...

سرمایم کمه و اطلاعات زیادی تو این زمینه ندارم نمیخوام ترید کنم بلد نیستم

گفتم مثلا تتر یا پکس گلد یا تتر گلد بگیرم ک همون طلاست پولم بی ارزش نشه شاید یه سودیم کردم

ارز دیگه ای هست ک ریسکش کم باشه واسه هولد کردن؟ 

سرمایم کمه و اطلاعات زیادی تو این زمینه ندارم نمیخوام ترید کنم بلد نیستمگفتم مثلا تتر یا پکس گلد یا ...

همون تتر بگیر.انگار رفتی بازار دلار خریدی.ضرر نمیکنی.دلار مثلا بشه 100 هزار تومن سود هم میکنی

پسر خوبیم