سلام بچه ها من نزدیک چهار ساله کیش زندگی میکنم و مادر شوهرم اینا سالی یکی دوبار میان خونمون و دو سه روزه برمیگردن اینسری نزدیک ده روز موندن و همیشه هیچی برامون نمیارن و این سری هم طبق روال قبل هیچی نیوردن و نزدیک ده روز اینجا بودن و سه روز اخر خواهرشم بدون اینکه ب ما بگه دعوت کرد و مارو گذاشت تو حال بخوابیم و همیشه با هواپیما میومد این سری با ماشین اومدن و برای بچه های من دوتا جعبه خالی خودکار و دو تا پاکت و چند تا اسباب بازی دست دوم شکسته بچه داداش اورده بود و من خیلی ناراحت شدم و جعبه خالی خودکار انداختم دور اخه واقعا اشغاله برای چی باید بیاره و حالا ناراحت شده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
حال خوب الانمو مدیون خدام🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
تو این گرونی خیلی بی فرهنگ هستن خوب اومدی نهایت چهار روز نه ده روز از بس حتما بهشون رو دادی
دقیقا منم همینو میگم دو سه روز بری ی جا درسته مهمون حساب میشی ولی ده روز من با دوتا بچه چ خرجی بدم ی سره هم سر یخچال من بودن هر چی بود خوردن یعنی ته فریزرم در اوردن ب من چه باید خرج کسی رو بدم ک گذشت ی بار غذا بردن نوع اش رو نداره