بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آره عزیزم ولی مسکن دوباره برا معده خوب نیست یه خورده ماساژ میدم پماد میزنم حوله گرم میزارم مخصوصا کتف و شونم خیلی درد میگیره و بیشتر اوقات کمرم یه جایی ش درد میگیره که قشنگ میفهمم از معده مه
شیاف میزارم یا یه قرص هست ماله استخون درده و گرفتگی اونو میخورم
وااای من بعد از اینهمه سال مشکل معده باورم نمیشه این دردهاو گرفتگی های به این شدیدی میتونه از مشکلات ...
شیاف هم پوکی استخوان میاره و کلسیم بدنت رو از بین میبره هواست باشه تا میتونی تحمل کن و ماساژ بده ولی یه دکتر ارتوپد هم برو شاید آرتروز داری من یه قرصه عطاری ها دارن روش انگلیسی نوشته سولنجان هفته از ۲ تا دونا مجازی بخوری ولی وقتی من میخورم از آسمون میام به زمین دردم فوری ساکت میشه
من با اینکه سن کمی دارم این مشکلو دارم دکترم گفت چیزی نیست که بت قرص بدم خوبب شی یکیش غذایی که میخوری یکی اینکه خودت باید استرس رو مدیریت کنی این گذشتو رگ دستم زد بیرون میزد به کتفم شب و روز نداشتم تنها چیزیم که استفاده میکردم مسکن بود دوباره دکتر گفت از استرسه من تا یک ماه هیچکاری با دستم نمیتونستم بکنم الان درداش هست
از طرفی درد سرشانه و گردن مربوط به مشکلات استخوان و آرتروز هم میشه خصوصن وقتی کاری رو روی زمین نشستین انجام میدین و حرکت رفت و برگشتی مث گوشت خرد کردن که درد با سوزش همراهه