2777
2789

رفتم سرزمین موج های آبی یه سرسره سوار شدم از اینایی بود که با فشار مینداختت تو استخر

بچه ها قشنگ احساس کردم زخم شده

زنه گفت آب رفته تو رحمت ولی رفتم دستشویی خون میومد

الان افتادم به خونریزی😭😭 برا پریودی و اینا نیس مطمئنمممم

تروخدا چیکار کنم ؟ دارم میمیرم از استرس 

چطوری تشخیص بدم سالمه یا نه؟

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
باکره ای ؟

آره مجردم

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دکتر باید بری اینجا چجوری میخوای به جواب برسی چیزی نیست انشالله حتما دکتر برو

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
وا خب برو دکتر انقد نگرانی

الان من تهران نیستم خبببب

تنهام مشهد

الان استرس دارم!!!

اونجا هشدار میدن مجرد سوار نشه که خیلی خطرناکه من که مجرد نبودم رفتم پدرم درومد دیگه نرفتم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عزیزم دکتر باید بری اینجا چجوری میخوای به جواب برسی چیزی نیست انشالله حتما دکتر برو

الان شرایط دکتر رفتن ندارم

تهران نیستم مشهد تنهام

راهی نیست خودم بفهمم؟؟