2777
2789
@زیتون_پرورده_اصل عزیزم شما ارشد میخونید فکر کنم .معذرت میخوام بی اجازه تگتون کردنشما ازین قضیه خبر ...

بله

خواهش میکنم عزیزم موردی نداره

نه مشکلی نداره اگه تو ۵ ترم تموم کنین

برای دکتری موردی نداره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بلهخواهش میکنم عزیزم موردی ندارهنه مشکلی نداره اگه تو ۵ ترم تموم کنینبرای دکتری موردی نداره

یه دنیا ممنون ازت عزیزم♥

میترسم تو مصاحبه دکترا ( در آینده)بفهمن ۵ ترمه تموم کردم دیدشون منفی شه ردم کنن.

امیدوارم همیشه موفق باشی😘

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دنیا ممنون ازت عزیزم♥میترسم تو مصاحبه دکترا ( در آینده)بفهمن ۵ ترمه تموم کردم دیدشون منفی شه ردم ...

خواهش میکنم

نه اهمیتی براشون نداره

تو مصاحبه دکتری رزومه ات براشون مهمه و کاری به ۵ ترمه بودن ندارن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

یه دنیا ممنون ازت عزیزم♥میترسم تو مصاحبه دکترا ( در آینده)بفهمن ۵ ترمه تموم کردم دیدشون منفی شه ردم ...

ممنونم عزیزم❤️

اینم بگم که تو مصاحبه دکتری رو معدل کل ارشد هم حساسن+ریزنمرات دروس مرتبط با گرایش تو کارشناسی(بعضی دانشگاه ها)

خواهش میکنمنه اهمیتی براشون ندارهتو مصاحبه دکتری رزومه ات براشون مهمه و کاری به ۵ ترمه بودن ندارن

آخییش

خیالمو راحت کردیی

عمیقا ممنونم ازت♥

ممنونم عزیزم❤️اینم بگم که تو مصاحبه دکتری رو معدل کل ارشد هم حساسن+ریزنمرات دروس مرتبط با گرایش تو ک ...

آهاان ممنونمم😘♥♥

هیچ مشکلی پیش نمیاد

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔