رویاهای_من78 مدیر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 12906 عنوان بنظرتون آدم دانشگاه رو (ارشد) رو یه ترم دیرتر تمومکنه ممکنه مشکلی ایجاد شه براش | مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 26 پست نمیتونم تو ۴ ترم تموم کنمشمطمعنم می مونه برای ترم بعدمیترسم بعدا مشکل شه برام🥺🥺 و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱 1403/11/15 | 18:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 43015 @زیتون_پرورده_اصل عزیزم شما ارشد میخونید فکر کنم .معذرت میخوام بی اجازه تگتون کردنشما ازین قضیه خبر ... بلهخواهش میکنم عزیزم موردی ندارهنه مشکلی نداره اگه تو ۵ ترم تموم کنینبرای دکتری موردی نداره با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
رویاهای_من78 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 12906 بلهخواهش میکنم عزیزم موردی ندارهنه مشکلی نداره اگه تو ۵ ترم تموم کنینبرای دکتری موردی نداره یه دنیا ممنون ازت عزیزم♥میترسم تو مصاحبه دکترا ( در آینده)بفهمن ۵ ترمه تموم کردم دیدشون منفی شه ردم کنن.امیدوارم همیشه موفق باشی😘 و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 43015 یه دنیا ممنون ازت عزیزم♥میترسم تو مصاحبه دکترا ( در آینده)بفهمن ۵ ترمه تموم کردم دیدشون منفی شه ردم ... خواهش میکنمنه اهمیتی براشون ندارهتو مصاحبه دکتری رزومه ات براشون مهمه و کاری به ۵ ترمه بودن ندارن با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 43015 یه دنیا ممنون ازت عزیزم♥میترسم تو مصاحبه دکترا ( در آینده)بفهمن ۵ ترمه تموم کردم دیدشون منفی شه ردم ... ممنونم عزیزم❤️اینم بگم که تو مصاحبه دکتری رو معدل کل ارشد هم حساسن+ریزنمرات دروس مرتبط با گرایش تو کارشناسی(بعضی دانشگاه ها) با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
رویاهای_من78 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 12906 خواهش میکنمنه اهمیتی براشون ندارهتو مصاحبه دکتری رزومه ات براشون مهمه و کاری به ۵ ترمه بودن ندارن آخییشخیالمو راحت کردییعمیقا ممنونم ازت♥ و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱
رویاهای_من78 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 12906 ممنونم عزیزم❤️اینم بگم که تو مصاحبه دکتری رو معدل کل ارشد هم حساسن+ریزنمرات دروس مرتبط با گرایش تو ک ... آهاان ممنونمم😘♥♥ و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 43015 آخییشخیالمو راحت کردییعمیقا ممنونم ازت♥ ❤️❤️ با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
آرزوهام3 عضویت: 1401/01/15 تعداد پست: 81895 هیچ مشکلی پیش نمیاد لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بانومهر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 3467 شما تا شش ترم مجازی نگران نباش..من ۴ ترمم تازه مرخصی ب ای بچه م گرفتم
بانومهر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 3467 اگه به ترم ۷ بکشه میره کمیسیون استان و شما بعدش بازم میتونی دفاع کنی
رویاهای_من78 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 12906 شما تا شش ترم مجازی نگران نباش..من ۴ ترمم تازه مرخصی ب ای بچه م گرفتم یه دنیااا ممنون ازت عزیزم🥺♥♥♥ و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱
رویاهای_من78 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 12906 اگه به ترم ۷ بکشه میره کمیسیون استان و شما بعدش بازم میتونی دفاع کنی خیلیی ممنون از اینکه جواب دادین♥خیلی لطف کردین و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱