2777
2789
عنوان

شرایط بخشیدن خیانت

300 بازدید | 63 پست

سلام

اگه یکی بعد از ۲۵ سال به زنش خیانت کنه ولی بعدش که خانوادش میفهمن خیلی پشیمون بشه و به پای زنه بیفته حتی پاهاشو ببوسه 

به نظرتون اگه زنه در قبال حق طلاق و خونه مرد رو ببخشه اشتباه کرده؟

خانمه دوتابچه داره شاغلم‌نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم میشه چشم پوشی کرد اگه واقعاا پشیمون باشهبازبستگی به روحیه خودتونم داره

راجب خودم نیست مامانمه

پدرم خیلی خیلی پشیمونه

ولی مادرم خیلی حالش بده از دیروز چند بار پنیک شدید شده

نه اشتباه نکرده.حالا فرض کنیم جدا شد وقتی شغل نداره میخواد چیکار کنه؟خونه رو بزنه بنامش و حق طلاق بگیره.خرجی زیاد هم بگیره.اگه دوباره کار مرد تکرار شد اونموقع جدا بشه.البته خونه رو باید بفروشه و عوض کنه

بگیر اینارو میبخشه ادم اما فراموش نمیشه

فقط بدون زندگی بعد طلاقم سختیای خودشو داره مخصوصا کسی ک بچه داره

اون وسط بچه ها نابود میشن

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اره خوبه بالاخره 25 سال زندگی و زندگی دو تا بچه چیز کمی نیست که به این راحتی خراب بشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
پول یه چیزیه دل یه چیز دیگه .خیانتکار باز هم خیانت می‌کنه اما زنی که از نظر مالی مستقل نیست خوبه این ...

مشکل همین پوله چونکه مستقل نیست و ۴۰ سالشه دیگه نمیتونه بره خونه پدرش

هر رابطه ای ارزش یکبار فرصت دوباره دادن رو داره ، اگر مرد خیانت کرد، باید تاوانشو بده! تاوانش هم همین حق طلاق و خونه و ایناس... اگه مرد قبول کرد اینا رو بده ب خانم یعنی واقعا پشیمونه از کرده ی خودش! اگه قبول نکرد پس بازم خیانتشو تکرار میکنه و جای فرصت دادن نداره....

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

نه اشتباه نکرده.حالا فرض کنیم جدا شد وقتی شغل نداره میخواد چیکار کنه؟خونه رو بزنه بنامش و حق طلاق بگ ...

منم بهش گفتم باید بین بد و بدتر انتخاب کنی

خرجی رو که همیشه میداد اصلا کل درامدش دست خانومه

قراره امضا کنه که اگر تکرار شد طلاق بگیره