یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برگشته من بارها مادرم تو خواب دیدم.یبار خواب دیدم خواب ک نبود انگار واقعیت بودد دوتا زن بدهیکل اومدن بردنم ی جای وحشتناک هی در باز میشد رد میشدیم تا رسیدیم آخرررره آخرش مادرم تو ی قبر خیلی بد بود بدنش تیکه تیکه انگار هی میزدنش انگار جون داشت چشماش نیمه باز بود طفلی کفن نداشت گفتن ببین این چطوریه حالش خودش،حالا میبخشیش یا نه؟؟چون همیشه میگم مادرم نمیبخشم منو ول کرد خودش کشت شاید این قسمت بودن تاپیکت من ببینم من فردای دخترتم
از این دینا ک مزخرف تر نیس بخدا سنی ندارم برا این همه درد
خیلی مزخرف تره خیییلی بعدم اون طفل معصوم چه گناهی کرده بعد تو؟من پر کمبود محبتم از بی مادری هر پسری رد شد بهم تعرض کرد کسی با دخترخاله هام کار نداشت من بی مادر بودم سنم زیاد شد هرکسی گفت دوست دارم باور کردم تا اومدم حرف بزنم با خودشون گفتن اینم مث مادرشه خودش میکشه
خیلی مزخرف تره خیییلی بعدم اون طفل معصوم چه گناهی کرده بعد تو؟من پر کمبود محبتم از بی مادری هر پسری ...
عزیزدلم بمیرم برا دلت
منو فقط دخترم نگه داشته منم از بچگی درد کشیدم فقر کشیدم بابام زن کرفت اینا ی طرف نامزد خاهرمو ولش کرد اون افسردگی گرف داداشم خاس زنش طلاق بده زنش خودکشی کرد من از بی پولی عاشق ی مرد پولدار شدم از عشقم ک میمرد برام گذشتم فقط برا اینک نداشت😔 بزرگترین اشتباه زندگیم بود شوهرم بهم خیانت کرد تازه ۲۳سالمه افسردگی شدید دارم حالم بده بخدا خیلی
سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.