2777
2789
عنوان

زیبایی با پاپلی

123 بازدید | 12 پست

سلام همگی امیدوارم زندگیتون سرشار از زیبایی باشه

شاید براتون پیش اومده که دچار تیرگی زیربغل،بیکینی،زانو و یا قوزک پا شده باشید(یا اطرافیانتون) راهکاری برای درمان انجام دادید که جواب داده؟

لطفا راهکارهاتون رو چه طبیعی و چه شیمیایی باهامون به اشتراک بزارید(حتما دوره درمانتون تمام شده باشه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ژیلت شیو نکنید

اسکراب 

کرم های مرطوب کننده 

ب پیشنهاد خود دکتر بیکینی رو با اب ولرم و جوش شیرین روزی یک مرتبه می شستم بعد حدود یک ماه دیدم چند درجه روشن تر شده

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

نوره همون کرم های موبره؟ چند درجه روشن تر یعنی مثل پوست بقیه نواحی شده یا نه دیگه خیلی تیره نیست

نه در اون حد دیگه نوره زرنیخ دار یه پودر زرد رنگه شبیهه آرد نخودچی از عطاری باید بگیری 

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

زرنیخ

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بعد با آب مخلوطش کنیم تا خمیری بشه و استفاده کنیم؟چند بار در هفته؟

بله با آب داغ حالت خمیر شل نباشه چون تاثیر نمیزاره ۵تا ۷مین باید بمونه رو موضع درهفته بستگی به  بدن خودتون داره که زود دربیاد یا نه😁من هفته ای یه بار مجبور باشم دوبار

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂