2777
2789
عنوان

دوستان اپارتمان نشین

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 40 پست
پمپ و تانکشو حتما چک کن که داشته باشه اگه خاسی جایی بخری که دو طبقه باشه ولی واسه طبقه های بیشتر قطع ...

چشم حتما پیامتون ذخیره میکنم به این نکات توجه کنم مرسی 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

من عاشق سرماوخنکی هستم.ولی ۵سال طبقه اول زندگی کردم ودوطبقه زیرپام پارکینگ بودبااینکه سقف داشتتدپارکینگ ولی به شدت سردددددبود‌خداشاهده کل خونه رودولایه موکت کردم وبعدکامل روشون قالی بودولی ازسرمامی لرزیدیم.ماپکیج داشتیم .وبخاری نداشتیم.لحظه ای نمیشدروی زمین نشست ازمهرماه تاآخراردیبهشت پکیج روشن بود.بااینکه ماکرمان بودیم ونسبت به تهران هواگرمتربود.گرچه بخاری هم واسه طبقه اول جوابگونیست چون محیط روگرم میکنه ولی کف خانه یخ بود.خداشاهده دولایه تشک پنبه ای ضخیم ازاین هاکه مامان هاروجهازشون داشتندروی هم می انداختم ولی بازهم سرمایخ میزدیم.اصلاخریدارنداشت بااینکه همه چیش عالی بود.طبقه اول  زمانی خوبه که سیستم گرمایش ازکف داشته باشه خونه.وگرنه بی فایده است وبی ارزش

اومی بیند.درمحضراوهستیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق سرماوخنکی هستم.ولی ۵سال طبقه اول زندگی کردم ودوطبقه زیرپام پارکینگ بودبااینکه سقف داشتتدپارک ...

واااای اینجوری خیلی بده من خودمم ادم بشدت سرمایی هستم البته سرما کرمان چون کویری میشه خیلی سرده سیرج ماهان اینا تو زمستون اومدم خیلی سرمای بدی داشت انشاالله طبقه دو اروم بی سر صدا بتونم پیدا کنم 

واااای اینجوری خیلی بده من خودمم ادم بشدت سرمایی هستم البته سرما کرمان چون کویری میشه خیلی سرده سیرج ...

اگرازجنوب کشوربیای سرماش بده.ولی اگرسرمای تهران وقم روببینی متوجه میشی خودکرمان گرمترهست.بله سیرچ ماهان راین به شدت سرد.ولی ماخودکرمان بودیم

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
سلام عزیزمخو اون تاپیکه اون خانم شلخته😅گفتی تاپیک مینی مالیستی بخونهمیشه کمکم کنی کجاست؟چجوریه تو خ ...

گلم هر کاری میکنم لینک نمیتونم بزارم سرچ کنید مینی مالیستی تایپیکش میاد براتون همون استارتر یه تایپک دیگه هم دارن در این مورد 

سلام عزیزم میشه لینک اون تاپیک که گفتی واسه تمیزیه خونه انگیزه میده رو اینجا بزاری

گلم هر کاری میکنم لینک نمیتونم بزارم سرچ کنید مینی مالیستی تایپیکش میاد براتون همون استارتر یه تایپک دیگه هم دارن در این مورد 

ما خونمون ۴ طبقه تک واحدی هست

ما سوم هستیم و بالایی مثلا یه زن و شوهرن اما همیشه ی خدا مهمون دارن

خدا شاهده از دیروز تا همین الان اینا نخوابیدن و یکسره دارن یا راه میرن و میپرن و میدوان یا حرف میزنن

حتی برای ثانیه ای ساکت نشدن

مستاجرن وقتی اومدن من به همسرم گفتم یه زوج چرا باید خونه ۱۶۰ متری اجاره کنن

نگو صد نفرن

ما خونمون ۴ طبقه تک واحدی هستما سوم هستیم و بالایی مثلا یه زن و شوهرن اما همیشه ی خدا مهمون دارنخدا ...

ای وای میدونم کلا اپارتمان نشینی سخته ولی چاره ای ندارم نمیدونم چه کنم