2777
2789

طرف میگه شوهرم کلا خودش کارکرده پدرش هیچی بهش نداده الان شوهرم سه تا خونه داره فلان داره بهمان داره

بهش میگی شوهرت چندسالشه؟؟چندسالع عزوسی کردین؟؟

میگ۳۰سالشع و ۱۰سال عروسی کردیم😑

بعد میری تاپیکاش میخونی میبینی شوهره قبلا ی زندگی هم داشته و زن طلاق داده!!!

کافیه طرف بچه باشه و ساده اونوقت میگ ای بابا شوهر۲۵سالع ی من بیعرضس ک نتونسته با دلار۸۰ تومنی ی خونه بخره!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری ب اونا ندارم ک تاپیکا و حرفاشون بهم نمیخوره....

ولی خب کسی ک نمیتونه ی زندگی معمولی بسازه و حالا خونه هیچی یه ماشینم نداره با حقوق ۱۰.۱۱ تومن رو چ حسابی میره یه دختر دیگه رو بدبخت میکنه؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

کاری ب اونا ندارم ک تاپیکا و حرفاشون بهم نمیخوره....ولی خب کسی ک نمیتونه ی زندگی معمولی بسازه و حالا ...

ماشین نه کلا منطورم خونه بود

ولی خب خیلیا هم‌ون ماشین هم ندارن

اوتاییم ک دارن پدرشون خریده یا حدقل کمکی بهشون کرده

آدم دهن بین ساده باور از اینجا زندگیش خراب نشه از جای دیگ خراب میشه

جای دیگ خوب کسی دروغم بگخ طرفو میشناسن میفهمن داره دروغ میگه

ولی اینجا کسی کسیو نمیشناسه

ماشین نه کلا منطورم خونه بودولی خب خیلیا هم‌ون ماشین هم ندارناوتاییم ک دارن پدرشون خریده یا حدقل کمک ...

کمک داشتن ک بهتر نداشتن هم باید صبر کنن موقعیتش جور شه

تو سایت معمولا میبینی میگن شوهرم خونه نداره ماشین نداره درامد درستیم نداره عروسیم یا نگرفتیم یا بزور گرفتیم 

و تازه بفکر بچه هم هستن

این ترویج فقر و رضایت خیلی بیشتره تو سایت تا اون حرفای اغراق آمیز

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

کمک داشتن ک بهتر نداشتن هم باید صبر کنن موقعیتش جور شهتو سایت معمولا میبینی میگن شوهرم خونه نداره ما ...

باید تو شرایطشون قرار بگیری تا درک کنی 

اخه موقعیت تو این اوضاع چطور جور میشه؟ فرض کن ی پسر ۲۰سال باید کار (حلال)کنه ی ماشین بخره بعد هرلحظه قیمت اون ماشین بالاتر میره!

طلا میخری یهو پایین میاد

میفروشی بالا میره

کلا خیلی سخته واسه جوونای الان ک بخان بدون پشتوانه کاری کنن

و درنتیجه نمیتونن تا۴۰سالگی صبر کنن ک اوضاع اوکی بشه بعد بچه بیارن

حالا باز خدارشکر من پدر خودم هست هرچن سمت ما وظایف اصلی به عهده پدر پسر هستش ولی خونواده خودم شدن نقش خونواده پسر تو زندگیمون

باید تو شرایطشون قرار بگیری تا درک کنی اخه موقعیت تو این اوضاع چطور جور میشه؟ فرض کن ی پسر ۲۰سال بای ...

بخاطر همین شرایط سختم میگم حالا خونه نداشتم فاکتور میگیریم

ولی ی شغل خوب یه ماشین یه درامد قابل قبول باید داشته باشه ک بره خاستگاری عزیزم

وگرنه با حقوق مثلا ۱۰ تومن مبخواد بره حاستگاری کی و چیکار کنه؟