2777
2789

خواهرم نزدیک ازدواجش بود 

که داداش شوهر خواهر داماد فوت کردند

حالا تمامی مراسماتشون عقب افتاد این هیچی

الان مامانم زنگ زده خبر بده میگه فردا به شوهرت بگو تا باهم بریم فاتحه

میگم مامان اخههه خیلی دوره

اصلا ما تاحالا ندیدیمشون

اینقدرررر مامانم توقع داره میگه نه باید بیاین احترام بگذارین

( الان همین چند وقت پیش عموی شوهرم فوت شد نه مامانم اومد نه خواهرم) بعد من باید بلند بشم با یه بچه کوچک برم مراسم

شوهرمم سرکاره

گفتم نه مامان توقع ایجاد نکنید

شوهرم که نمیاد منم دلم نمیخواد بیام اما از بس شما اصرار میکنید به خاطر شما میام

اخه چه نسبتی با ما داره دقیقا

اینقدر دور

شما بودین شوهرتونم برمیداشتید برید؟

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

نه والا نمیرفتم

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگومادرجان عموشوهرم مردنیومدیدالان چطورتوقع داری همسرم بیاد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مامانت چطور روش شد برای مراسم عموی شوهرت نیاد

اره بهونه کرد کمر درد دارم و اینها منم به همه گفتم مامانم مریضه

الان هر طوری میشه تلفن رو برمیداره من باید همه رو بذارم روی سرم و تقدیر و احترام

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
مامانت خوب کاری میکنه از شوهرت توقع داره دامادشو اینجوری تربیت میکنه

داماد باید زودتر تربیت میشده

الان وقت تصمیم گیری خود داماد و دختره نه دخالت و تصمیم گیری