2777
2789

روزی یکبار میرم حموم در حد زخم شدن خودمو لیف میکشم با شامپو 

زیر بغلم رو منظم شیو میکنم و کیسه میکشم 

مام نمیزنم میترسم توی بارداری مضر باشه 

عطر و اسپری میزنم 

ولی انقدر بدجور بوی عرق میدم

خودم حالم به هم میخوره 

بوی ترش طور میده

آه 

لعنت بهم کاش بمیرم

تا ابد به یاد مهرسام قشنگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر بارداریه

عطر و اسپری هم زیاد نزن اونا هم خوب نیستن از طریق بینی وارد خون میشن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

من شنیدم زیر بغلت رو با ژل بانوان بشوری خوب میشه مطمئن نیستم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

اونجوری نگو گلم ،من وقتایی اینجوری میشم ک اسخرس دارم و نخابیدم شبو،ی بوی بدی میگیرم دیشب باشوهرم دعوا داشتیم کلی استرس کشیدم ونخابیدم بوی بدی گرفتم دیروز حموم بودما ولی خب منم اینجوریم.این موقع ها بو میگیرم.حوصلم نمیکشه برم حموم اصابم خرایه

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

از جوش شیرین ب جای مام استفاده کن،ضمن اینک مام هیچ ضرری نداره 

منم باردارم ب حدی روی بوی عطر حساس شدم ک بوی مام رو هم نمیتونم تحمل کنم از جوش شیرین استفاده میکنم خیلی موثره

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁