2777
2789
عنوان

خیلی بوی عرق میدم حالم داره بهم میخوره از خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 63 پست
شاید فکر میکنی یه معلم زبان داشتم باردار بود هرجا میرفت اسپری میزد به خودش میگفت بو میدم ما هم قسم ک ...

همسرم میگه بوی گل میدی 

ولی حالم از خودم به هم میخوره

احتمالا میگه ناراحت نشم

تا ابد به یاد مهرسام قشنگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما باید آب فراوان بنوشید و اینکه پیاده روی کنید ورزش کنید تا سموم دفع بشن 

مام و کرم و این حرفا هم برای چند دقیقه هست و تلفیقش با تعریق شما تولید اسید جدیدتر داره که وحشتناک تر هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

اواااا بازم تویی 😂

با اون عکس پرفایلت منو از کجا کشید به کجا🤣

الان امضاتو خوندم یعنی اگه به سلامتی زایمان کنی ۵تا بچه داری؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

منم اینطوری بودم 

از حموم در میومدم تا لباس هام رو میپوشیدم بو عرق میدادم 

کلی راه رفتم هیچکدوم جواب نداد 

آخرش تو این نی نی سایت یه نفر گفت بعد اینکه از حموم در اومدی بلافاصله پماد زینک اکساید بزن زیر بغلت 

و من الان 6 ساله که دارم این کار رو میکنم اصلا دیگه بوی عرق نمیدم 

بعضی مخالف بودن و میگفتن عوارض داره و فلان 

ولی من که خداروشکر مشکلی پیش نیومده 

اطرافیانم هم به چند نفر پیشنهاد دادم و مصرف میکنن و خیلی راضی هستن 

بهت پیشنهاد میکنم حتما بخر و راحت کن خودتو