🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫 اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جوابم منفیه ۶ ساعت راه ب کنار مسلما تفاوت فرهنگی هست ی عمر از خانوادم دور باشم بعد حسرت بخورم ! من ق ...
نه تفاوت فرهنگی نداریم هردو از یک قومیت هستیم
🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫 اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم
پیشنهادم اینه بیخیال بشید ولی هرکسی شرایط خودش و بهتر میدونه
دلیلتون چیه
نه اصلا من نگفتم میخوام برم یا ایشون بیاد😂گفتم درسته ازدواج اوکیه یا نه
مثلا ادم با شهر دیگه ازدواج کنه یا نه
چرا نشه مثلا دوتا قومیت ترک که۵.۶ساعت فاصله بینشون هست خب هردو ترکن
تفاوت فرهنگی نداریم از یه قوم هستیم
چی بگم والا ! خودت دلت میخاد ازدواج کنی باهاش ؟ چند سالته؟
پسرخوبیه و آدم درستی به نظرم اومد🙂
سنمو نمیتونم بگم ببخشید ولی توهمین محدوده های۳۰