2777
2789

پیشنهادتون چیه؟

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

بستگی داره چقدر وابسته خونوادت باشی 

من قبول نمیکنم اصلا

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابم منفیه 

۶ ساعت راه ب کنار مسلما تفاوت فرهنگی هست 

ی عمر از خانوادم دور باشم بعد حسرت بخورم ! من قبول نکردم چنین چیزیو و الان خوشحالم

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
جوابم منفیه ۶ ساعت راه ب کنار مسلما تفاوت فرهنگی هست ی عمر از خانوادم دور باشم بعد حسرت بخورم ! من ق ...

نه تفاوت فرهنگی نداریم هردو از یک قومیت هستیم

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

پیشنهادم اینه بیخیال بشید ولی هرکسی شرایط خودش و بهتر میدونه

دلیلتون چیه

عزیزم دوری و دوستی این یه اصله

این اصل برا ی عمر زندگی نیست ! 

یعنی از خانوادش دور بشه که باهاشون دوست باشه ؟ تو شهر غریب کیا داره ؟ 

نه من فکرکنم فقط دوران عقد رو میگه

نه اصلا من نگفتم میخوام برم یا ایشون بیاد😂گفتم درسته ازدواج اوکیه یا نه

مثلا ادم با شهر دیگه ازدواج کنه یا نه

مگه میشه !!!!! اگه جوابت مثبته دنبال توجیه نباش

چرا نشه مثلا دوتا قومیت ترک که۵.۶ساعت فاصله بینشون هست خب هردو ترکن

تفاوت فرهنگی نداریم از یه قوم هستیم

چرا نشه مثلا دوتا قومیت ترک که۵.۶ساعت فاصله بینشون هست خب هردو ترکنتفاوت فرهنگی نداریم از یه قوم هست ...

چی بگم والا ! خودت دلت میخاد ازدواج کنی باهاش ؟ چند سالته؟

چی بگم والا ! خودت دلت میخاد ازدواج کنی باهاش ؟ چند سالته؟

پسرخوبیه و آدم درستی به نظرم اومد🙂

سنمو نمیتونم بگم ببخشید ولی توهمین محدوده های۳۰