2777
2789
عنوان

در چه حالید شام چی میزارید

389 بازدید | 31 پست

در چه حالید شام چی میزارید بگید منم ایده بگیرم 

خونتون تمیزه یا کثیف 

خودم خونه در حد نیم ساعت کار داره 

شام نزاشتم 

دراز کشیدم هیچی ب ذهنم نمیرسه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شام جات خالی چلو گوشت

خونه رو هواس شنبه چهارشنبه نظافت میشه من وقت ندارم توخونه ام کار میکنم گند میخوره توش 

الانم مشتری دارم نیم ساعت دیگه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خونم شلوغه

یکم کار خیاطی اینا دارم

شام تکلیفش معلوم نیس

دلم میخواد خونه تکونی کم کم شروع کنم

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

آخرین لقمه ناهار من تازه پایین رفت که قیمه بود😅

نوش جونت گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خونه ام ترکیده اصلا امروز حوصله نداشتم از صبح درگیر پسرم بودم که تعطیل بود و درسش مجازی بود پیرم کرد😩

شبم مسجد میخوام برم شام میدن از غذا درست کردن راحتم😁😁

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

دخترم دیروز واکسن داشت.هنوز بی حاله.تازه خوابوندمش.لباس ریختم تو لباسشویی و اومدم دراز کشیدم.بعدم باید پاشم به بقیه کارام برسم

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...