2777
2789

نمیدونم چرا اصلا عروس هلندیم منو دوست نداره

مامانم...بابام...خواهرِ کوچیکم...حتی یه نفر که تو خیابون باشه رو دوست داره اما منو دوست نداره

تازه آبجیم خیلی اذیتش میکنه

همش بوسش میکنه و....

ولی چندوقتیه کع آبجیم دراز میکشه دم عروس هلندیمو میده بالا و زیر گلوشو بوس میکنه و عروس هلندیمم جیک جیک میکنه دقیقا عین جوجه ها که کنار مامانشونن

از همون موقع که اینکارو کرد وابسته اش شده😂🥴

من که این کارو میکنم میره

چیکار کنم وابسته ام بشع؟😁

اوج بگیر! برایِ بهتر دیدن...نه برایِ دیده شدن✨

باهاش صحبت کن

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مام به عروس هلندی داشتیم منو شبا میدید فقط به حدی عاشق من بود عجیب غریب یکی دیگه بعد اون داشتیم هرچی محبت میکنم باز منو‌دوست نداره خیلی جدی نگیر احساساتشونو‌😄😄

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
مام به عروس هلندی داشتیم منو شبا میدید فقط به حدی عاشق من بود عجیب غریب یکی دیگه بعد اون داشتیم هرچی ...

من دارم از عشق یه طرفه داغووون میشم خواهررر😂😂😜

من دارم از عشق یه طرفه داغووون میشم خواهررر😂😂😜

جفت داره عروستون؟

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
ما نرو ماده داریمنر با همسرم خوبهماده فقط ب دست من‌میاد اصلن رو دست همسرم نمیرهبعد دوسال انتظار جوجش ...

قدم نورسیده مبارک باشه🤣🤣

ن پس یع مدت بهش کم محلی کن تا بیاد طرفت 😂

عع؟

یعنی با کم محلی جذب میشع؟

میگم چرا بابام خیلی بهش توجه نمیکنه رو دوس دارهههه😂😂