2777
2789

اول بگم که دخترم دوسال و ۴ماهشه خیلی باهوشه و خوب صحبت میکنه حتی بعضی کلمات انگلیسی هم بلده اما سر پوشک من پیر شدم دو ماه پیش یبار سعی کردم اصلا متوجه نبود شلوارش که خیس میشد اصلا هیچ واکنشی نداشت منم بیخیال شدم و دوباره پوشک کردم الان دومین روزه که پوشکش نمیکنم تنها پیشرفتی که نسبت به دفعه قبل داشته اینه که بعد اینکه دسشویی میکنه میگه جیش ریخت از دسشویی هم خوشش نمیاد انگار خیلی بازیگوشی میکنه حتی یکبار هم تو دسشویی جیش نکرده که من یکم امیدوار بشم...

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤

منم بچم تقریبا هم سن بچه شماست

حدود ۴ ماه از پوشک گرفتمش ولی خیلی پیشرفت نداشته

شورت آموزشی پاش می کنم که حداقل فرش هارو نجس نکنه

بچه اولم هم،چندین ماه زمان برد تا کامل جیش گفت

فقط صبر و حوصله لازم هست

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هر یه ربع بچه رو ببر سرویس آب بگیر جیش میکنه

کم کم دستت میاد و همون موقع ببرش

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

دستشویی گفتن بچه ها ربطی به باهوش بودن نداره وقتی ارتباط مغز و نخاع کامل بشه, میگه. 

اصلا نه خودتو اذیت کن نه بچه را، چون اگه بخوای به زور بگیری از نظر روحی در اینده بچه مشکل دار میشه‌ و خودت هم به شدت اذیت میشی.

از اون دستشویی صندلیا که برای بچه هاست، براش بگیر یا کنار حمام بذار یا اگه دستشوییتون بزرگه کنار دستشویی.

خودت را اذیت نکن سر موقع بچه میگه، هر بچه ای با بچه ی دیگه متفاوته.

چرا انقد عجله داشتی..دو ماه پیش ک خیلی زود بود..الانم حتی زوده..

میدونم حالا فرصت داره اکثر بچه های اطرافمون دیگه پوشک نمیشن از بس همه میگن از پوشک بگیرش استرس گرفتم

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤

عزیزم بچه ات هنوز آمادگی نداره فقط خونه زندگیت نجس میشه پسر منم همینجور بود سه سالگی از پوشک گرفتنش راحت حتی یه بارم نجس نکرد

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
همین کارو میکنم ولی اصلا انگار نه انگار

طول میکشه گلم شما میگی دوروزه پوشک نمیکنم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

خیلی صبر میخواد از پوشک گرفتن 

منم دوسال و سه ماهگی دخترمو از پوشک گرفتم زود زود میبردمش دستشویی میکرد ولی خب مثل دختر شما جیش میکرد بعد میگفت جیش کردم شورت آموزشی میپوشوندم کثیف کاری نمیشد چون یکمشو میکرد میفهمید میگفت بعد دیگه دیدم بدعادت میشه نپوشوندم یبار فرش رو خیس کرد دیگه بعداون خودش گفت تقریبا بعد یه ماه خودش گفت

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
میدونم حالا فرصت داره اکثر بچه های اطرافمون دیگه پوشک نمیشن از بس همه میگن از پوشک بگیرش استرس گرفتم

به حرف کسی توجه نکن.‌‌

باید بچه امادگیشو داشته باشه.‌

حالا دوسه ماه دیرتر هیچ فرقی نداره