2777
2789
عنوان

زدم تو گوش همسرسابقم🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 2025 بازدید | 105 پست

خوب  کردی .. 

اسی حالت خوبه به پدرت توهین کرده ها!!

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جفتتون باید از هم عذر بخواین

خب وایستم اون جلو بیاد یا خودم پیش قدم بشم

فرداش بهم پیام داده بود

ولی دستت از اون چیزی که فکر میکردم سنگین تره

منم هیچی جوابشو ندادم

قرص من اون چشم پر از بغض توععع

خب وایستم اون جلو بیاد یا خودم پیش قدم بشمفرداش بهم پیام داده بودولی دستت از اون چیزی که فکر میکردم ...

خب همین منت کشی بوده دیگه تو هم باید جواب میدادی سنگینتر از توهینی که تو کردی نیست

جل الخالقهمسر سابِق دیگ ارتباطُ عذر خواهیت واس چیِ!!!

گفتم قرار بود برگردیم

کلا بعد طلاقمون ارتباطمون قطع نشد چون اون موقع پسرم تازه یک سالش شده بود

قرص من اون چشم پر از بغض توععع

به پدرت توهین کرده تازه همسر سابقهههه خوب کردی زدیش ببین چی گفته که سیلی خورده چرا میزارین یکی به خانوادتون توهین کنه من بودم تیکه تکیش میکردم تازه چون شوهرمم نیست واسه چی به بابای عزیزم توهین میکنه اون نشسته چایشوو میخوره 

خب وایستم اون جلو بیاد یا خودم پیش قدم بشمفرداش بهم پیام داده بودولی دستت از اون چیزی که فکر میکردم ...

نمیدونم عزیزم 

چون کاره هردوتون بد بوده

اگه شعورشو داره معذرت بخواد اونم

شما اگه کوچکتری معذرت خواهی کن، اگه شعور نداره 

دست بهش نزن، همینطوری بمونه

بهت حق میدم! چون توهین بخودم و برمیتابم، به خانوادم رو نه. 

اما برای تموم شدن ماجرا، اگه فرهنگشو داره پیشقدم شو

هرطور راحتی🌹شناخت شما بیشتره. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱