2777
2789

عقد هستم 

خیلی خونه نیستم دو هفته ای هست اومدم خونه 

مادرشوهرم دعوتم نکرده فقط یبار رفتیم بیرون در حالی که شوهرم رو بار ها مامانم دعوت کرده 

خونه ی خواهر شوهرم هم نرفتم اصلا خیلی وقته 

تو این مدتی که خونه بودم دو بار شوهرم تنهایی رفته خونشون و به من نگفته برم 

بنظرتون ناراحت کننده هست یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نمیگیری چی میگم دو سال دیگه میفهمی که هر چی دور تر بهتررررررررررررر

ینی نباید ناراحت بشم که اهمیتی ندارم براشون؟ 

آخه مامان من هررر غذای خوبی بخواد درست کنه میگه شوهرمو بیاد 

ینی نباید ناراحت بشم که اهمیتی ندارم براشون؟ آخه مامان من هررر غذای خوبی بخواد درست کنه میگه شوهرمو ...

نه بهتر ،زیاد نرو سعی کن زیاد قاطی نشی ،به خدا تجربه است دارم میگم من چهل سالمه ۱۶سال پیش ازدواج کردم ،عقل الانم داشته بودم از خیلی ها فاصله میگرفتم 

اخه به شوهرم میگه بیا به من نمیگه من خیلی وقتا خونه نیستم همین دو هفته اومدم خونه فرجه بین دو ترمم ه ...

خو داریم همینو میگم ،کسی که نمیخوادت شما به زور میخوای دعوتت کنه ،نررررررررو ،نروووو و اصلا نشون نده که اهمیت داره برات 

اخه به شوهرم میگه بیا به من نمیگه من خیلی وقتا خونه نیستم همین دو هفته اومدم خونه فرجه بین دو ترمم ه ...

بخدا جونت راحته...میدونم حس و حالت بد میشه ولی بهتر که نگن...کاش منم الان عقد میکردم و بلد بودم روابطم‌رو کنترل کنم

آن که را ارزش دهی انسان بماند آرزوست...