2777
2789
عنوان

بنظرتون این کار خانواده شوهرم ناراحت کننده هست

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 30 پست
اره منم ناراحت شدم الان از شوهرم پرسیدم برا ناهار رفتی گفت نه ولی حس میکنم الکی میگه نه که من ناراحت ...

خب جهنم 

حالا مادرشوهر من که دعوت می کرد یکسره چه گلی زد 

براش فقط مهم بود پسرش یه وقت با خانواده من نخونده و جایی نره و خوشحال نباشه 

براش احترام و اینا مهم نبود چون غذای عادی درست می کرد 

آنقدر دخالت می کرد و فضولی که آرزو داشتم مثل مادرشوهر تو گیرم بیاد بی خیال و راحت

خودت و شوهرت عشق کنید بیکاری خودت و اذیت کنی 

دلت نثل مادر شوهر من می خواد که براش مرگ بود شوهر من تو خونه ما غذا بخوره و بخنده و شاد باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو داریم همینو میگم ،کسی که نمیخوادت شما به زور میخوای دعوتت کنه ،نررررررررو ،نروووو و اصلا نشون نده ...

اره درست میگین 

میخواستم به شوهرم بگم که جدیدا چرا اینطور شدن خانوادت دیگه حرف شمارو دیدم نمی‌گم اصلاا

اره درست میگین میخواستم به شوهرم بگم که جدیدا چرا اینطور شدن خانوادت دیگه حرف شمارو دیدم نمی‌گم اصلا ...

افرین به خدا مثل دخترم میمونی ،اینا رو ماهم گذروندیم شده تجربه ،با خونواده شوهر هر چی قاطی نشی به نفعته علی الخصوص جاری ،دور باش و دوست باش ،انشالله بهترینها برات اتفاق بیوفته ❤️🫵🏻

خب جهنم حالا مادرشوهر من که دعوت می کرد یکسره چه گلی زد براش فقط مهم بود پسرش یه وقت با خانواده من ن ...

اره واقعا راست میگین 

همون بهتر که نگه 

سعی میکنم همون‌طور که من براشون مهم نیستم اونام برا من مهم نباشن

اره واقعا راست میگین همون بهتر که نگه سعی میکنم همون‌طور که من براشون مهم نیستم اونام برا من مهم نبا ...

من مادر شوهرم دعوت می‌کرد تا شوهرم بهش اعتراض نکنه. وقتی می‌رفتیم بی محلی ، تیکه پرونی، نکته گیری میکرد. تازه بعدأ هم به شوهرم می‌گفت زنت هیچ کار نکرد

اره واقعا راست میگین همون بهتر که نگه سعی میکنم همون‌طور که من براشون مهم نیستم اونام برا من مهم نبا ...

بآور کن آدم خوبیه 

آدم بد میشه مادرشوهر من 

که اگه می فهمید شوهر من با خانواده من بهش خوش گذشته اون روز براش مرگ بود 

یک تلفن دستش بود روزی هزار بار زنگ می زد چک می کرد یه وقت من با خانواده ام جایی نرم 

بماند که دیگه محل سگش هم نمیدم بمیره هم تلفنش و جواب نمی دم 

خودش خواست این همه بی احترامی 

پس ببین همین که حسود نیست شوهرت و آزاد گذاشته جای شکر داره 

بی خود به اون بدبخت شوهرت گیر نده 

بآور کن آدم خوبیه آدم بد میشه مادرشوهر من که اگه می فهمید شوهر من با خانواده من بهش خوش گذشته اون رو ...

از خوبی که خوب هستن هم مادرشوهرم هم خواهر شوهرم بدی ازشون ندیدم هیچوقت

خیلی احترام منو دارن و نمیذارم کار کنم خونشون 

فقط بعضی موقع ها یکم بی توجهی میکنن که فکر نمیکنم از عمد باشه باید قبول کنم قرار نیست منو دوست داشته باشن من فقط یه عروسم که تازه وارد زندگیه پسرش شدم و البته منم خیلی صمیمی نشدم باهاشون و احساس راحتی نمیکنن باهام

از خوبی که خوب هستن هم مادرشوهرم هم خواهر شوهرم بدی ازشون ندیدم هیچوقت خیلی احترام منو دارن و نمیذار ...

اره شاید مشکلی دارند دوست ندارن شما متوجه بشی 

باور کن خانواده خوبین 

۶سال تو خونوادشون هستم.

اندازه انگشت های دستم خونه خواهرشوهرام نرفتم.

منم مثل خودشون رفتار میکنم.

یکیشون که  کلا مشکل اخلاقی دارن قهر میکنه خودش.خودشم میاد اشتی میکنه بی دلیل.

الان چندین ماه بی دلیل قهره😂😂

اصلا ب روی خودت نیار.فقط شوهرتو سفت بچسب

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️

نه عزیزم اصلا جای ناراحتی نداره ،من شوهرم بهم میگفت ما انتخاب همیم و همو دوست داریم اما دلیل نمیشه که همین حس رو خانواده هامون به طرف مقابل مون داشته باشه و حتی بهم میگفت اگه مامانم بهت میگه مثل دخترم می مونی اینو بدون تا وقتی مثل دخترشی که پا رو دمشون نداری و بر وفق مرادشان رفتار کنی پس خودت حد رفت و آمد رو بدون و هر چی کمتر عزیز تر من فقط حرفهای شوهرم به عنوان یک مرد بهت گفتم حالا خودت به عنوان یه خانم بهش نگاه کن و ببین چقدر حق هست(البته من عاشق مادرشوهرم هستم بس که ماهه)

و اینکه اگه به همسرت میگن بیا و به تو نمیگن حتما دلیل بر بی اهمیتی شما و دوست نداشتنت نیست ،یکسریا کلا بد ذات نیستن که پشت کاراشون قصدی باشه و بدون دلیل کاری رو میکنن و نمی‌دونن شاید پشت کارشون شاید یکی ناراحت شه شاید خانواده شوهرت هم همینجوری باشن

و اینکه خانواده ی شما زیاد دعوت میکنن نمیگم کار بدیه اما خانواده تون اینجوری دلشون می‌خواد و دوست دارن پس حتما طرف مقابل تون نباید مول شما رفتار کنه (هر کس سبک زندگی خودش رو داره عزیزم)

من خودم چون داداش ندارم به همسرم میگم بعضی روزا ناهار یا یه عصر تنها برو خونه ی خواهرات شاید درد و دلی چیزی داشته باشن شایددمشکلی داشته باشن اینجوری نشون میدی یه تکیه گاه دارن،باورت نمیشه هر وقت رفته خدا چندین برابر شادی که اون لحظه خواهرش با دیدن همسرم داشته اون رو به زندگیم برگردونده🥹

مهم اینه که شما دل پاک و نیت پاکی داشته باشی  کار بقیه رو بی خیال باش