2777
2789
عنوان

مادرشوهرم نمیذاره سیسمونی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 62 پست
همه چی بخر منظور اون هم فکر کنم اینه برای بچه نوزاد چون زود رشد می‌کنه کم بخر بزرگتر شد براش بیشتر ب ...

همسرم از وقتی فهمید دختره هی خرید همه هم سایز صفر حالا خودم گفتم برم مثلا برای یک ماهگی تا 6ماهگی بخرم که نخوام با دوتا بچه کوچیک برم خرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باردار شدم میگفت چه خبرتونه چرا انقدر زود😑😑

منم همینطور

برا اولی که همش میگفت سقط میشه برا دومی هم گفت چرا تو بیاری من باید بچه بیارم حالا خودش ۸۰ سال سنشه و شوهرش هم مرده! حیا نکرد این حرفو زد!!!

الانم کابوس شب و روزش اینه من سومی رو بیارم دائم میگه همین ۲ تا بستونه! چندین بار غیر مستقیم گفتم به تو چه ولی نفهم تر ازین حرفاست

منم همینطوربرا اولی که همش میگفت سقط میشه برا دومی هم گفت چرا تو بیاری من باید بچه بیارم حالا خودش ۸ ...

من فاصله بچه هام یکسال و خورده ای خودمم نمیخواستم اما خب همسرم دوست داشت روزی که فهمید میگفت چرا اوردید خجالت هم نمیکشید

من جات باشم دوقلو میارم🤣

نیست 🤣شما چندتا دارید؟

دوتا بزرگ هستن شکرخدا ۱۸و۱۱ساله

خواهرم سه قلوداره ۱۴ساله

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
من فاصله بچه هام یکسال و خورده ای خودمم نمیخواستم اما خب همسرم دوست داشت روزی که فهمید میگفت چرا اور ...

میخواستی بگی تو هم بیار

مادرشوهر من که با دختراش باردار میشده دلش میخواسته با عروس هم بیاره ولی دیگه خدا خواسته یائسه شده.حسادت درد بی درمونیه

من فاصله بچه هام یکسال و خورده ای خودمم نمیخواستم اما خب همسرم دوست داشت روزی که فهمید میگفت چرا اور ...

دقیقا مادرشوهر من همینجوریه همش میگفت‌ پسرم توروارواح خاک بابات بچه‌دار نشیا میترسید واسه خودش کم شه نتونه زیاد بدزده عوضی 

میخواستی بگی تو هم بیارمادرشوهر من که با دختراش باردار میشده دلش میخواسته با عروس هم بیاره ولی دیگه ...

یدونه حامله شد که سقط شد کسی هم نفهمید صداش هم درنیاورد بعد من خر براش غذا میپختم میبردم

ای جانم خداحفظشون کنه اخی خدا براتون نگهشون داره سایتون هم بالا سرشون باشه

ممنون  

سلامت باشید به همچنین 🌹

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
دقیقا مادرشوهر من همینجوریه همش میگفت‌ پسرم توروارواح خاک بابات بچه‌دار نشیا میترسید واسه خودش کم شه ...

اینم میگه نازی دومی و اوردی برو ای یو دی کن دیگه بچه دار نشید منم به شوهرم گفتم اونم گفت مامانم غلط کرده من چهارتا بچه میخوام به کسی چه مربوطه

اینم میگه نازی دومی و اوردی برو ای یو دی کن دیگه بچه دار نشید منم به شوهرم گفتم اونم گفت مامانم غلط ...

همشون هم فضول هستن تو زندگی بقیه من که مادرشوهرم احتمالا الان دهنش سیاه کرده از کارایی که یه‌دو ماه پیش با من کرد خوشحال نیستم ملامت نمیکنم ولی خدا دید دل یه زن حامله رو‌چجوری شکست 

پس جوونه هنوزهخدا بهت رحم کنه

اره سنش کمه 

پدرشوهرم کاری نداره اما زنش نه

اوایل عروسی یکبار صبح اومد خونه ما منم خب تازه عروس بودم جوگیر لباس خواب پوشیده بودم🤣🤣منم بچه بودم اومدم بیرون گفت چه وضعشه چه بیحیا چه معنی میده اینمدلی میخوابی