2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی کار کرده؟ چی باعث شده؟

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
چی کار کرده؟ چی باعث شده؟

وقتی مشکلی داریم باهم که (همشم تقصیر خانوادشه)

وقتی میام با مهربانی براش حرف میزنم که مشکلمون باهم حل بشه فقط منو به مسخره میگیره و بحثو عوض میکنه اصلا گوش نمیده ببینه من چی میگم 

کو ؟!  کجاست !؟

جدا شو

مگه کار راحتیه ؟ 

خودم هیچ پشتوانه مالی ندارم 

شغل ندارم 

اراده ندارم 

خوانوادمم از نظر اقتصادی اوکی نیست زیاد تازه یخواهرم جدا شده ، خونشونه ، خرج اونم میدن 

جای برای من تو این دنیا نیست 

کو ؟!  کجاست !؟

وقتی مشکلی داریم باهم که (همشم تقصیر خانوادشه)وقتی میام با مهربانی براش حرف میزنم که مشکلمون باهم حل ...

بحث عوض می‌کنه شاید نمی‌خواد جروبحث کنید 

بگو من دلم ناآرومه در حد دردودل ب حرفام گوش کن 

و از من ب شما نصیحت سر هر چیزی تو خونه دلخوری نندازید

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
همه شاکی از مردا😂 چقدر سنگدلیم ما مردا

همتون فاز مظلوم بودن ورمیدارید 

همتون عین همید 

اول بازبون چرب میاید جلو بعدشم تورابطه انننننقدر به طرف بی محلی میکنید ،محبت نمیکنید ،

طرفو داغون میکنید افسرده میکنید، از زندگیش بیزار میشه

همش مقصرش میکنید  

بعد ی عالمه دست کاری روانی  برچسب روانی بودن به آدم میزنید 

شما یک مشت آدم سمی هستید

کو ؟!  کجاست !؟

بحث عوض می‌کنه شاید نمی‌خواد جروبحث کنید بگو من دلم ناآرومه در حد دردودل ب حرفام گوش کن و از من ب شم ...

مشکل اگر حل نشه در موردش بحث نشه میشه عقده روی دل و تمام این عقده ها تبدیل به نفرت میشه ویک روز تصمیم میگیری یا خودتو ب . ک. ش . ی یا جدا بشی 

کو ؟!  کجاست !؟