2777
2789
عنوان

چرا اومدین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خیلیم خوبه اتفاقا دیروز یه تاپیک زدم خانومایی ک باهام حرف زدن حالمو بهتر کردن

اینجوری هم دیدم. اما تو مسایل روزمره انگار تو اکثر تاپیک ها میخوان به استارتر حمله کنن فقط

واقعا ازسر عادت وگرنه متنفرم از فضای مسموم اینجا میام گند میرنم تواعصابم میرم

اخ منم. مخصوصا اخر شبا یه سر میام. از همه چیز متنفر میشم. از همه چیز میترسم. حتی بوده شب کابوس ببینم. اخه چرا اینجوری هستیم واقعا

نه هميشه هم منفي نيست

امروز يكي تاپيك زده بود كه سرطانش درمان شده

ديروز يه كاربر بامزه اي از آشناييش با شوهرش ميگفت كه اول عاشق بوگند جوراب اين شده😂😂😂

ولي خب متاسفانه توي جامعه ما به اقتضاي شرايط منفي بيشتره

خیلی سال بود اینجا میومدم. اما الان چند ماهه که اینقدر افتضاح شده

منم مثل تو از سره بیکاری و اینکه با یکی یه حرفی زده باشم فقط همین 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
کاربر عقده ای زیاد داره قبول دارم اما بدم نمیاد درباره طرز فکر و سبک زندگی همجنس هام اطلاعات کسب کنم ...

علتش این بچه سالها هستن میان تاپیکهای بقیه رو خراب میکنن وگرنه ما کاربرای قدیمی ۷  ۸ سال که باهم چت میکنیم

علتش این بچه سالها هستن میان تاپیکهای بقیه رو خراب میکنن وگرنه ما کاربرای قدیمی ۷ ۸ سال که باهم چت ...

نه بابا فقط بچه سالها نیستن 

میبینی طرف زن ۲۶ ۲۷ ساله هست آنقدر مشکلات اقتصادی و خیانت و بدبختی زیاد شده میان عقده هاشون رو اینجا خالی میکنن 

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟