2777
2789
عنوان

چرا اومدین اینجا

189 بازدید | 27 پست

هروقت میام اینجا حتی در حد 10 دقیقه

اینقدر حس و انرژی منفی بهم منتقل میشه که حالم بد میشه

انگار همه عقده ها و ترس ها و حسادت و عصبانیتشون رو اوردن اینجا برای هم. 

من دارم درس میخونم برنامه های دیگمو پاک کردم برا همین گاهی از سر بیکاری زیاد میام

شما چرا میاین واقعا؟ 

من تااینجا کلی کاربر خوب و خانوم دیدم و از عضویتم راضیم 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقت گذروندن و کمک کردن مشکلات مشابه

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

منم مثل تو 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

کاربر عقده ای زیاد داره قبول دارم 

اما بدم نمیاد درباره طرز فکر و سبک زندگی همجنس هام اطلاعات کسب کنم . هرچند که یه چیزایی اینجا میبینم سرم سوت میکشه 😂😂

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

من تااینجا کلی کاربر خوب و خانوم دیدم و از عضویتم راضیم

من زیاد میام. اما تک و توک میشناسم کاربرهارو

والا اینقدر فضا سمیه و تو هر تاپیک همه به هم حمله میکنن دیگه وحشت میکنم

وی پی انم کار نمیکنه چند ماهه😂

البته راضیم چون اینستا بدتر ادمو روانی میکنه حداقل اینجا اونقدر اعصاب خوردی نداره به راحتی هم گوشیتو میذاری کنار به کارات میرسی

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
من زیاد میام. اما تک و توک میشناسم کاربرهارووالا اینقدر فضا سمیه و تو هر تاپیک همه به هم حمله میکنن ...

منم کسیو خیلی نمیشناسم ولی تو تاپیکا خیلی وقتا نظرات عاقلانه میبینم

ببین اینجا تاپیکای سادش از پربازدیدا خیلی بهتره 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆