2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی چربیش کمتر باشه وزنش کمتر دیرتر پریود میشه مجبورش کن لاغر کنه. ورزش کنه رژیم کم قند و چربی بهش ...

دوست عزیز شما گفتید دخترتون از هفت سالگی علائم داشت و آمپول میزدید مگه مجاز تزریق این آمپولهای دوسال نیست یعنی شما چهارسال زدید برای تعویق پریودی اون هم هر ماه

مامان مهرسا جان میشه بپرسم برای ازمایش ۴مرحله ای رشد باید طی مراحل ناشتا بود؟ یانه؟

بله باید ناشتا باشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

دوست عزیز شما گفتید دخترتون از هفت سالگی علائم داشت و آمپول میزدید مگه مجاز تزریق این آمپولهای دوسال ...

نه از ۹.۵ سالگی براش آمپول زدم تا ۱۱ سالگی

نه از ۹.۵ سالگی براش آمپول زدم تا ۱۱ سالگی

سلام مامان مهرسا جان منم بلاخره دکتر برا دخترم آمپول نوشت که هر ۲۸روز یکبار بزنه خود مطب نزد گفت برو بیرون تزریق کنه

زیر جلدی توی بازوش زدن ولی جای تزریق ورم کرده بنظرت طبیعیه؟؟ 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
سلام مامان مهرسا جان منم بلاخره دکتر برا دخترم آمپول نوشت که هر ۲۸روز یکبار بزنه خود مطب نزد گفت برو ...

اسم آمپولش هم لوپرومر۷/۵

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
سلام مامان مهرسا جان منم بلاخره دکتر برا دخترم آمپول نوشت که هر ۲۸روز یکبار بزنه خود مطب نزد گفت برو ...

سلام مامان مهرسا دخترم الان دو باره آمپول توقف بلوغ میزنه ولی علایم بلوغش از بین نرفته 

خیلی نگرانم میگم نکنه آمپولش خوب نبوده

بعد یه مسئله ی دیگه ای که هست اینکه خیلی بوی عرقش تند و بده

بااینکه موهاشو کوتاه کردم و هرروز مرتب دوش میگیره ولی باز یه کمی فعالیت میکنه بوی تند عرق میگیره واقعا نمیدونم چبکار کنم با این مسئله

اسم آمپولش هم لوپرومر۷/۵

آمپولش لوپرومر ۷/5 

سلام مامان مهرسا دخترم الان دو باره آمپول توقف بلوغ میزنه ولی علایم بلوغش از بین نرفته خیلی نگرانم م ...

سلام .ورم کردن نه اشکالی نداره . خیلی از مامان ها گفتن بعد تزریق اصلا علامت بلوغ نرفته تازه سینه هم یکم رشد کرده ولی با سنو و آزمایش دکتر تشخیص داده بلوغ کنترل شده . ظاهرا  تو بچهای تپل اینجوری میشه

سلام .ورم کردن نه اشکالی نداره . خیلی از مامان ها گفتن بعد تزریق اصلا علامت بلوغ نرفته تازه سینه هم ...

آخه دخترم تپل نیست زیاد وزنش ۳۲قد ۱۳۲

آمپولش لوپرومر ۷/5

نظرتون راجع ب آمپولش چیه

چرا با آمپولی ک شما ب دخترتون زدین متفاوته