2777
2789
این قسمت منظورم صفحات رشد دقت کنی داره به استخوان وصل میشه

ممنون عزیزم.. به نظرت مکنه چهار پنج سانت دیگه رشد داشته یاشه؟ حداقل به ۱۶۰ برسه 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
ممنون عزیزم.. به نظرت مکنه چهار پنج سانت دیگه رشد داشته یاشه؟ حداقل به ۱۶۰ برسه

اره ممکن چون عکس زانو نگرغتی ممکن اونجا باز باشه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی؟ 

امروز دوباره قد دخترم رو اندازه گرفتم.. خداروشکر نیم سانت قد کشیده.. 😍😍شد ۱۵۶ فیکس.. خیلی خوشحالم.. دیگه امید دارم به ۱۶۰ میرسه انشاله... قبل عید تقریبا سی روز بهش قرص ال آرژنین دادم.. ممکنه از اون باشه؟

سلام عزیزم خوبی؟ امروز دوباره قد دخترم رو اندازه گرفتم.. خداروشکر نیم سانت قد کشیده.. 😍😍شد ۱۵۶ فیک ...

خیلی عالی خدا روشکر خیلی خوشحال شدم 😍😍😍

پدیاموند دادین؟؟  بچها گروه ک بچها شون زیر نظر دکتر غدد هستن همه کنار پدیاموند  مکمل کلسیم هم میدن اینم امتهان کنید انشاالله 1 سانت دیگه رشد کنه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خیلی عالی خدا روشکر خیلی خوشحال شدم 😍😍😍پدیاموند دادین؟؟ بچها گروه ک بچها شون زیر نظر دکتر غدد هس ...

ممنونم عزیزم.. بخدا اونقدر ذوق کردم.. از خوشحالی اومدم به شما بگم.. گفتم درکم میکنید..نه پدیاموند ندادم.. حتما عصر میگیرم یه مدت امتحانی میدم... انشالله که نتیجه بده..😘😘

ممنونم عزیزم.. بخدا اونقدر ذوق کردم.. از خوشحالی اومدم به شما بگم.. گفتم درکم میکنید..نه پدیاموند ند ...

خدا رو شکر منم خیلی خوشحال شدم. انشالله همیشه خوش خبر باشین

خدا رو شکر منم خیلی خوشحال شدم. انشالله همیشه خوش خبر باشین

قربونت برم عزیزم.. 

انشالله برای شما هم همین باشه..

انشالله دخترامون ۱۶۵ رو هم رد کنند... 

قربونت برم عزیزم.. انشالله برای شما هم همین باشه..انشالله دخترامون ۱۶۵ رو هم رد کنند...

به امید خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چجور فرمولی یه من خیلی نگران قد دخترم هستم یکساله پریودمیشه و قدش ۱۴۷

قد تنها نمیشه باید سن استخوانی هم باشه که حساب کنم 

چجور فرمولی یه من خیلی نگران قد دخترم هستم یکساله پریودمیشه و قدش ۱۴۷

تو تاپیک تون گفتین دخترتون سن استخوانیش 12 ساله ولی خودش 13 1 سال هم پریود شده ولی فقط 4 سانت قد کشیده

دخترتون 99 درصد کمبود هورمون رشد داره. رشدش کمه برا همین سن استخوانیش تاخیر داره. 

ی ازمایش چند مرحله ای رشد بگید دکتر براش بنویسه. اگ از کمبود هورمون دارو بده دخترت بلند میشه

اگ بهش نرسی قدی نمیکشه ها 

حتما پیگیری کن

قد تنها نمیشه باید سن استخوانی هم باشه که حساب کنم

دختر من یک ساله پریود میشه و اون موقع که یازده سال و هشت ماهه بود پریود د با قد 143 الان یه ماه دیگه سیزده ساله میشه سن استخوانی دوازده و البته تعداد ماهش. من خودم 162 و شوهرم 165 صفحات رشد رو نوشته بازه

تو تاپیک تون گفتین دخترتون سن استخوانیش 12 ساله ولی خودش 13 1 سال هم پریود شده ولی فقط 4 سانت قد کشی ...

راستش نمی دونم خوندین یا نه دختر من از کلاس چهارم  دیفرلین و سیناتروپین میزد کلاس ششم دکتر گفت قطع کن هر روز ال ارژنین و. منیزیم میخوره موندم چکار کنم