2777
2789

در حالی که نیاز مالی نداریم 

مثلا به کارگری یا فروشندگی و این چیزا علاقه داره 

ولی با اینکه خیلی باهوشه و درسش خوبه ولس علاقه ای به درس نداره و فقط با اکراه و فقط در حد از سر باز کردن درس میخونه

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  

دو سه سال دیگه بفرستش ی حرفه آموزش ببینه 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه تو محیط مدرسه اکثر بچه ها از اینکه درس چیه صحبت میکنند و همین طور دبیر ها . پسر منم میگه معلم هامون میگند مهارت یاد بگیرید واسه چی درس میخونید .البته مهارت یاد گرفتن خوبه ولی یه دیپلم بگیرند آخه . بگو در کنار درس برو یه مهارت یاد بگیر

خدایا شکرت

عدم تمرکز نداره؟ میخوای یه مشاور ببر

نه اصلا 

خیلی ماشاءالله باهوشه 

با یه روخوانی ۵۰ درصد درس رو یاد میگیره

ولی حاضر نیست دو بار رو خوانی کنه تا نمره ی کامل رو بگیره 

تکالیفش رو شلخته و فقط برای رفع تکلیف انجام میده

به نظرتون چه کارش کنم ببرمش پیش مشاور به نظرتون؟!

نه دیگه 

بذار بره یه حرفه یاد بگیره درس رو هم در کنارش ادامه بده بهش بگو نمره درست مهم نیست ولی درس رو یاد بگیر و ادامه بده

متوسطه دوم بفرستش هنرستان

همه که قرار نیست مدرک بزنن زیر بغلشون تازه خیلی از این مدرک دارا هم بیکارن

پول درآوردن رو دوست داره ببینید به چی علاقه داره بفرستید بره یاد بگیره الان جوشکار و تراشکار و مکانیک از مهندسا ببشتر پول در میارن بگید دیپلم فنی بگیره در کنارش کار بیرون انجام بده

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

نه دیگه بذار بره یه حرفه یاد بگیره درس رو هم در کنارش ادامه بده بهش بگو نمره درست مهم نیست ولی درس ر ...

من دوست دارم 

بره کلاس زبان 

باشگاه 

ولی اون دوست نداره