نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
متاسفانه تو محیط مدرسه اکثر بچه ها از اینکه درس چیه صحبت میکنند و همین طور دبیر ها . پسر منم میگه معلم هامون میگند مهارت یاد بگیرید واسه چی درس میخونید .البته مهارت یاد گرفتن خوبه ولی یه دیپلم بگیرند آخه . بگو در کنار درس برو یه مهارت یاد بگیر
پول درآوردن رو دوست داره ببینید به چی علاقه داره بفرستید بره یاد بگیره الان جوشکار و تراشکار و مکانیک از مهندسا ببشتر پول در میارن بگید دیپلم فنی بگیره در کنارش کار بیرون انجام بده
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز