2777
2789
عنوان

دختر نه سالم یکی دو روزه تو فکره

452 بازدید | 26 پست

تو مدرسه جشنواره داشتن از اینایی که بچه ها کسب و کار راه میندازن و محصولاتشونو  میفروشن.اومده میگه منم میخوام شروع کنم یه کاری یاد بگیرم.

به نظرتون چه کاری آینده داره و براش مناسبه که شروع کنه آموزش ببینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار با رزین

خیلی هزینه ش زیاده

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یه چی درست کن ببر بفروشه دو روز دیگه از سرش میفته

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

براش ملیله و منجوق و مروارید بگیر

با کش نامرئی 

زیادم هزینه بر نیست

راحتم هست

دستبند و گردنبند درست کنه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

با توجه به سنش هنوز درست نمیدونه چی واقعا دوست داره و باید انرژیشو رو چه کاری بزاره

بهتره کارای متفاوت رو در حد امتحان تجربه کنه و ببینه کدوم رو دوست داره 

هم میتونی بزاریش کلاس های متفاوت هم یسری کار ها باهم تو خونه انجام بدین

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی