2777
2789
عنوان

بی اعتنایی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 78 پست
وای خیلی خیلی آدم توداریه. میدونی دیشب چی تو گوشیش پیدا کردم؟وقتایی ک ظرف و اینا جم شده و خونه بهم ر ...

چه عجیببب. خوندم نوشتی پیامکاش و اینا قفله.  این احتمالا یه ریگی به کفشش هست. اخه اگه مشکل داره واقعا بهت بگه خب! باز تونستی با یه مشاور حرف بزن. یاااا شب تاپیک بزن تا بازدید بالا باشه و بعضیا ممکنه نظر بهتری بدن

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

نه کلا همیشه قفله اینم ک گالریشو تونستم ببینم چند بار یواشکی دستشو نگا کردم تونستم الگوشو ببینم.ادا ...

مگه خودش نیومده بود جلو برای ازدواج؟؟؟

فضای خونرو رمانتیک کن چیتان پیتان کن با احیاس باهاش حرف بزن 

ببین تو دلش چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عجیببب. خوندم نوشتی پیامکاش و اینا قفله. این احتمالا یه ریگی به کفشش هست. اخه اگه مشکل داره واقع ...

مشاوره رفتم قبلا چرت و پرت میگن واقعا نتونستن بهم کمک کنن،گفتم شاید اینجا کسی مشابهش براش اتفاق افتاده باشه بتونه کمکم کنه.بخدا انقد تو شوکم ازون چیزا فیلم ک عکس گرفته بود 

خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را

مگه خودش نیومده بود جلو برای ازدواج؟؟؟فضای خونرو رمانتیک کن چیتان پیتان کن با احیاس باهاش حرف بزن بب ...

اره ولی نمیدونم الان دردش چیه.انقد ازین کارا کردم هیچ تاثیری روش نداره ی جوری رفتار میکنه تا ی ماه افسردگی میگیری بعد بگی من ایم همه بخاطر تو خودمو جر دادم میگه من درون گرام نمیتونم حسمو بیان کنم وگرنه خوشحال میشم

خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را

اره ولی نمیدونم الان دردش چیه.انقد ازین کارا کردم هیچ تاثیری روش نداره ی جوری رفتار میکنه تا ی ماه ا ...

اگر تونستی ۴۰ روز سوره بقره پخش کن تو خونت شاید طلسم شدین. 

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

دعا نویس برتر

هرچی گشتم ی چی درست درمون پیدا نکردم ی نفرم پول دادم برام نوشت هیچ تاثیری نداشت😭

اره ولی نمیدونم الان دردش چیه.انقد ازین کارا کردم هیچ تاثیری روش نداره ی جوری رفتار میکنه تا ی ماه ا ...

ادمهای های درونگرا واقعا سم خالصن

هیچ نشونه ای از قلبشون بجا نمیزارن

اینا معمولا پستهای کلیدی دارن

دراین حد که به همسرشون هم اعتماد ندارن

فقط احتیاط کن افسرده نشی

کاش مشاوره قبل ازدواج رو جدی میگرفتی

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
اگر تونستی ۴۰ روز سوره بقره پخش کن تو خونت شاید طلسم شدین.

سعی میکنم انجام بدم مرسی از راهنماییت😭🌹

ادمهای های درونگرا واقعا سم خالصنهیچ نشونه ای از قلبشون بجا نمیزارناینا معمولا پستهای کلیدی دارندرای ...

من همیشه تو زندگیم از قلب با صاحابم فرمان گرفتم هیج وقت با عقل تصمیم نگرفتم.بعد جالبیش اینه اصلا کاری ب کارم نداره من ۹ و ده شب بخوام برم بیرون خیلی راحت میگه خیلی ترسناکه زندگیم 

من همیشه تو زندگیم از قلب با صاحابم فرمان گرفتم هیج وقت با عقل تصمیم نگرفتم.بعد جالبیش اینه اصلا کار ...

من بایه درونگرا شریک کاری بودم

تو سه سال پیرم کرد ینی فقط میگفتم خدا ب زنش صبر بده

اینا از دور جذابن

الان ب هر کی بگم میگه فلانی ادم خوبیه

فقط باضرر جداشدم 

الان بیکارم ولی فکرم ازاد شد جونمو برداشتم و فرار

همش زیر زیری کارمیکرد سم خالص

خدانجات بده همه رو والا

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
من بایه درونگرا شریک کاری بودمتو سه سال پیرم کرد ینی فقط میگفتم خدا ب زنش صبر بدهاینا از دور جذابنال ...

وای خیلی بدهههه خیلی تو رو خدا برا منم دعا کن خدا ی راه حل جلو پام بذاره یعنی روز نیست من گریه نکنم از دستش بعد با بی رحمی تمام بهم میگه روزمو خراب کردی با این اداهات

وای خیلی بدهههه خیلی تو رو خدا برا منم دعا کن خدا ی راه حل جلو پام بذاره یعنی روز نیست من گریه نکنم ...

اره میدونم

دارم تجسمت میکنم اصن در قلبشون بستس

گریه اینا هم تاثیری نداره روشون

یا باید شخصیتت مث خودش بشه ک خیلی خیلی سخته

اینا وانمیدن

شک نکن

اره میدونمدارم تجسمت میکنم اصن در قلبشون بستسگریه اینا هم تاثیری نداره روشونیا باید شخصیتت مث خودش ب ...

چیکار کنم آخه خدایا 😭😭😭😭😭