2777
2789
عنوان

بی اعتنایی شوهر

1007 بازدید | 78 پست

دوستان خواهشا بیاین نظر بدین.شوهرم خیلی وقته نسبت بهم واقعا سرده و اصلا محلم نمیذاره هرچی باهاش حرف میزنم حتی حرف عادی دنبال بهونس و سری دعوا راه میندازه سر هیج قضیه ای هم نمیپذیره مقصره خیلی دارهدبهم فشار میاد خواهش میکنم بگین چیکار کنم

خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش بپرش مشکلش چیه

اصلا صحبت نمیکنه هرچی بهش میگم سری واکنش بد نشون میده ک میگه چ مشکلی چرا همش دنبال داستانی جرا من نباید ۵ دقیقه آرامش داشته باشم 

خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را

اسم طلاقم میاره؟!

اون نه ولی یکی دو بار ک خیلی بهم فشار اومد گفتم اگه دوس نداری با من زندگی کنی جدا شیم اونم گفت اگه خودت میخوای دیگه ننداز گردن من هرجور خودت مایلی😐😑😒

اون نه ولی یکی دو بار ک خیلی بهم فشار اومد گفتم اگه دوس نداری با من زندگی کنی جدا شیم اونم گفت اگه خ ...

ای بابا. بهش مشکوک نیستی ؟ ارتباط داشته باشه با کسی دیگه ؟ شوهرت خیلی ادم زرنگی توداری هست؟ که مثبا بخاد فشار بیاره تو درخواست طلاق بدی.

میخای یه وقت مشاوره بگیر اونم نیمد خودت برو

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

ای بابا. بهش مشکوک نیستی ؟ ارتباط داشته باشه با کسی دیگه ؟ شوهرت خیلی ادم زرنگی توداری هست؟ که مثبا ...

وای خیلی خیلی آدم توداریه. میدونی دیشب چی تو گوشیش پیدا کردم؟وقتایی ک ظرف و اینا جم شده و خونه بهم ریختس عکس گرفته بود از همش عکس و فیلم!!!!اصلا نمیدونم برا چشه نمیدونم میخواد چیکار کنه 😭😭😭😭

راحتش بزار خودش میاد سراغتقانونه بدویی دنبالش اونم میدوعهوایسا اونم وایسه

اخه عجیبه رفتاراش فقط ساز مخالف میزنه من با یکی دیگه هم حرف میزنم میپره وسط ضایم میکنه

کاری کردی؟مثل اقتدار شکنیغر زدننا مرتب دائم خونه یا نرسیدن به خودت و ...

نه هیچی همیشه و تحت هر شرایطی اخلاقم باهاش خوبه ب خودمم میرسم ولی ی مدت بخاطر بچه کوچیکم زیاد وقت نمیکردم ب همه کارا برسم فک کن تو اون شرایط اومده یواشکی از ظرف نشسته و این چیزا عکس و فیلم گرفته تو گوشیش نگه داشته 

تو پیامکاش و چتاش چیزی ندیدی؟سرچاش

همه چیش قفل بود فقط گالریشو تونستم ببینم 

اگر قبلا باز بودن و الان قفلن مشکوکه!عاشق هم هستید؟

نه کلا همیشه قفله اینم ک گالریشو تونستم ببینم چند بار یواشکی دستشو نگا کردم تونستم الگوشو ببینم.ادا عاشقا رو درمیاورد الان دیگه واقعا حس نمیکنم حتی علاقه هم داشته باشه بهم چ برسه ب عشق ولی من عاشقش بودم واقعا