2777
2789
عنوان

این پسرو رد کنم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 26 پست

داشتم همچین موردی هفت هشت ساعت سرکوچه می ایستاد که فقط رد بشم ببینه منو و من از کسی خوشم اومد که حس میکنم منو گذاشته تو آب نمک تا با دوست دخترش کات کرد بیاد سمت من ....ولی در کل منطقم به هر دوتاشون نه گفت راضیم الان اولیو من نمیخواستم دومی هم منو نمیخواست 

وقتی مراقب حرفات نباشی یکی تا صبح نمیخوابه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش شیرینه بعد از حسودی نمی‌ذاره دوستاتو ببینی نمی‌ذاره حتی تنها بری خونه مامانت.توخونه زندانیت میک ...

نه بزارین کلمه رو اصلاح کنم منظورم از عشق جنون وار عشق بیش از حده ،اتفاقا خیلی پسر عاقل و باشخصیتیه

نه بزارین کلمه رو اصلاح کنم منظورم از عشق جنون وار عشق بیش از حده ،اتفاقا خیلی پسر عاقل و باشخصیتیه

خب عشق خوبه گلم ولی جنون نه یادت باشه.غشق خیلی قشنگه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ولی اینکه من عاشقش نیستم چی؟منم میخوام عشقو تجربه کنم نه صرفا فقط ازش خوشم بیاد

ببین من مخالف اینم میگن عشق به مرور وجود میاد.عشق لحظه ایه اگه از اول بهش فکر کردی دیدیش دلت نلرزید دیگه عاشق نمیشی.البته هرکسی نظر خودشو داره ها اینم نظر منه.ولی درکل مرد عاشق تر از زن باشه بهتره.

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین من مخالف اینم میگن عشق به مرور وجود میاد.عشق لحظه ایه اگه از اول بهش فکر کردی دیدیش دلت نلرزید ...

اتفاقا همه همین حرف رو میزنن که مرد عاشق تر باشه بهتره،یکی از بزرگ ترین ترسام اینه که قبولش کنم بعد از چند وقت اگه نخوامش چی؟اونوقت باید چیکار کنم

اتفاقا همه همین حرف رو میزنن که مرد عاشق تر باشه بهتره،یکی از بزرگ ترین ترسام اینه که قبولش کنم بعد ...

اونوقت در حقش‌ظلم کردی خداوکیلی گناه داره

خودم هم دلم براش میسوزه ،تاحالا هزاربار ردش کردم بیچاره رو

والا‌نمیدونم ولی انشالله هرچی خیرته سر راهت قرار بگیره و‌خوشبخت ترین باشی