2777
2789
عنوان

کدوم رواق حرم بریم می‌ذارن بخوابیم😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 71 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه برام دعا کنی از این سردرگمی در بیام؟😭🥹

زیارت عاشورا خوندم یادتون میکنم ♥️

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
زیارتتون قبول عزیزمالتماس دعای فراوان دارم برای امضام🥲🙏🏻🙏🏻

حتما عزیزم♥️

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
کدوم زیرزمین؟

زیرزمین دارالحجة

خجالت هم نداره عزیزم از خادما بپرس بهتر راهنماییت میکنن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

سلامم رو به‌امام برسون

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

لطفا برا من دعا کن خیلی مشکلات دارم توروخدا دعام کناسمم زهره التماس دعااااا

چشم عزیزم ♥️ حاجتتون روا 

امام خمینی ام همین الانزن و مرد قاطیهنمیشه دراز کشید

میشه سلام منو به امام رضا برسونی بگی فاطمه میگه فقط اون بی وفا ، اون نامرد برات عزیز بود؟ منی که آنقدر برا زندگیم جنگیدم و نگاهمم نمی کنی برات عزیز نیستم؟

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

خوش بحالت ، پدر و مادر منم امشب دارن میان مشهد

من از طرف دانشگاه اومدم

تنهاا ام الااان

وای چقدر خوش میگذره

حرم خیلی خوشگل شده

خیییلی

همش چراغونی

الان خلوت هم هست

یه ساعت فقط داشتم می‌چرخیدم همینطوری 😁😁