2777
2789
عنوان

کدوم رواق حرم بریم می‌ذارن بخوابیم😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 71 پست
من از طرف دانشگاه اومدمتنهاا ام الااانوای چقدر خوش میگذرهحرم خیلی خوشگل شدهخیییلیهمش چراغونیالان خلو ...

منم قدیم سفر دانشجویی رفتم مشهد آخخخخ که چقد خوش گذشت اتفاقا تو زمستون هم بود تو سرما کارمون شده بود هر شب بریم حرم تا نمازصبح بمونیم وبعداز نماز برگردیم هتل واقعا دیگه هیچ سفری انقد بهم حال نداد خدایا یبار دیگه قسمتم کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر این آدرس رو رفتی.حتما اینجا بگو بقیه هم استفاده کنن

من اومدم رواق حضرت زهرا عزیزم

فکر میکردم هزینه هم داره ولی نداشت😁😁

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
منم قدیم سفر دانشجویی رفتم مشهد آخخخخ که چقد خوش گذشت اتفاقا تو زمستون هم بود تو سرما کارمون شده بود ...

انشااللههه😍

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
اونجاگرمه ؟ تنها رفتی

هوا خوبه

من پتو رو انداختم زیر پام، چادرمو انداختم روم

آره تنها ام😁با نهاد رهبری دانشگاه اومدیم ولی خب بخاطر هزینش و اینا دوستام نیومدن

هوا خوبهمن پتو رو انداختم زیر پام، چادرمو انداختم رومآره تنها ام😁با نهاد رهبری دانشگاه اومدیم ولی خ ...

آهان خداروشکر ، قبلن گفتی سردمه دستام نمیتونم بنویسم فکرم موند پیشت

آهان خداروشکر ، قبلن گفتی سردمه دستام نمیتونم بنویسم فکرم موند پیشت

♥️گ🤣🤣 قربانت

آره تو رواق امام خمینی بودم و خیلی سرد بود

دستکش هم پوشیده بودماا ولی بازم نمیتونستم چیزی بنویسم. دقیقا از ساعت هشت که از هتل زدم بیرون تا الان هی دارم میچرخم

جاتون خالی چهارتا چایی حضرتی هم خوردم با یه دمنوش بابونه نبات

اصلا خیلی خوبهههه🫠😍🥲

♥️گ🤣🤣 قربانتآره تو رواق امام خمینی بودم و خیلی سرد بوددستکش هم پوشیده بودماا ولی بازم نمیتونستم چی ...

بیزحمت درحرم منو دعاکن جوابی که منتظرش هستیم خیلی خوب وعالی باشه....برای دوتاعزیزم دعاکن که همیشه سلامت موفق ودرسخون وشاد باشن آینده بسیار خوب وعالی داشته باشن ...کارمون به راحتی وبدون دخالت انجام بشه ..مسافرم به سلامت بره وبیاد خونه 

متاسفم برات که تاپیک منو به حاشیه کشوندی و آخرم نی نی یار رو خبر کردی که تاپیکمو بترکونه. در عین حالی که من تو پست اول گفته بودم موضوعو سیاسی نکنید و به حاشیه نبرید. تو اون تاپیک تقریبا همه بعد از این که دوباره ازشون خواستم بحث سیاسی نکنن سکوت کردن و ادامه ندادن اما شما تنها کسی بودی که هی ادامه دادی و حاشیه ایجاد کردی. لطفاً وقتی وارد جایی میشی به قوانین اونجا احترام بذار این درس اولیه که برای حضور تو جامعه باید یاد بگیری و سعی کن خوددار و فروتن باشی نه لجباز و حاشیه ساز. برات آرزوی آرامش می کنم♥️

متاسفم برات که تاپیک منو به حاشیه کشوندی و آخرم نی نی یار رو خبر کردی که تاپیکمو بترکونه. در عین حال ...

وای تو دیگه چه حوصله ای داشتی که اومدی گشتی یه تاپیک از من پیدا کنی که قفل نباشه و بیای پیام بدی توش 😁

نی نی یارو خبر کردم سر بی ادبی کاربری که تو تاپیکت بهم بی ادبی کرد

وظیفه شما بود که بهش بگی احترام بذاره ولی شما خودتم این موردو بلد نبودی مثل اینکه

تاپیک سیاسی نزنین که جواب سیاسی هم نشنوین🤗 آگه تاپیکت خلاف قوانین سایت نبود، نمیترکید

در نتیجه اشتباه اول از سمت خودت بود

روز خوبی داشته باشی