2821
2789
عنوان

کسی هست به دادم برسه😭😭😭😭😭

84 بازدید | 11 پست

از سرفه و تنگی نفس دارم میمیرم

سرفه آلرژیک دارم، ۷ تا دکتر ریه عوض کردم قرص های تکراری حرفای تکراری فقط شنیدم

بیشتر از یک سال دارم قرص مصرف میکنم چرا خوب نمیشم پس سی تی اسکنم سالم بود گفتن آسم و آلرژی داری فقط

راه حلی  دارین واسه سرفه خشک؟😭😭😭

تنها چیزی که به نظرم میرسه اینه که دلیلش روانیه. از چیزی خیلی ناراحتی و پسش میزنی. چی رو تو زندگیت دوست نداری؟ اونو عوضش کن، مشکلت تا حد زیادی حل میشه.

مشکل جسمی که دلیلی براش پیدا نمیشه، منشا روانتنی داره. دنبال اون باش.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شاید مشکل از جای دیگس

گل ختمی

نعنا

زنجبیل

عسل 

اینا فک کنم خوب باشن اما باید استفاده کنی پشت هم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
تنها چیزی که به نظرم میرسه اینه که دلیلش روانیه. از چیزی خیلی ناراحتی و پسش میزنی. چی رو تو زندگیت د ...

۷ تا دکتری که رفتم حرف شمارو زدن

فقط مشکل اینجاست من بعد یه سرماخوردگی اینجوری شدم و سرفه هام ب آِلرژی تبدیل شد

ینی ممکن الان واقعا ب خاطره اعصاب و روان باشه؟

قرص فلوکستین دکتر داد ک برای اعصابه هیچ تاثیری نزاشت واسم اخه

شاید مشکل از جای دیگسگل ختمینعنازنجبیلعسل اینا فک کنم خوب باشن اما باید استفاده کنی پشت هم

نمیدونم واقعا ذهنم کار نمیکنه دکترا احتمال دادن پنیک و استرس هم باشه ولی خب من استرس ندارم😭

سرماخوردگی  و تب یعنی فعال شدن بدن برای دفع مواد زائد ،یه قسمتی هم از ریه و بینی و...دفع میشه،شما اومدی مانع خروج کثافات و عفونت شدی و راهشون رو بستی و شش ها خارش میگیره و سرفه خشک میکنی،برو مواد لعاب دار یک مدت بخور  مثل تخم بالنگو و بزار شش هات رو نرم کنه و بعد با سرفه تخلیه کنه ،ادویه جات و نمک و گرمیجات و سرخ کردنی بدترش میکنه

۱.تو یک روح هستی که از برزخ، یک جسم در دنیای خاکی را مدیریت میکنی، پس هر پیام تو از روح تو بیرون میاید۲.دنیای بدون امام تصورش هم سخته و روز و شب ما فقط و فقط باید به یاد امام و برای امام باشه، اما شیطان از غفلت استفاده میکنه۳.اگر از کارهای دیگران اذیت میشی هنوز روحت کوچیکه۴.بهشت و جهنم تو همان افکار و رفتار توست.علامه حسن زاده فرمود آن دنیا تو خود عملت میشوی،پس عملت یعنی خود تو۵.دوستان پیام بدن یک عمل مهم برای پول به دست اوردن بگم خودم چند بار تجربه کردم وقتی جواب داد باید به خودم اعلام کنید بدون ذکر 

نمیدونم واقعا ذهنم کار نمیکنه دکترا احتمال دادن پنیک و استرس هم باشه ولی خب من استرس ندارم😭

موقعی ک خودتو درگیر ی چیزی بکنی و غرقش بشی بدتر میشع عزیزم سعی کن بهش فکر نکنی خودتو درگیرش نکنی

اما ی دکتر خوب پیدا کن م همه جورع حالیش باشه بفهمه از گلوته یا معده یا گوارش

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
سرماخوردگی و تب یعنی فعال شدن بدن برای دفع مواد زائد ،یه قسمتی هم از ریه و بینی و...دفع میشه،شما او ...

من اصلا کاری نکردم که سرماخوردگی داشتم یک ماه مداوم سرفه کردم بعد اون موندگار شد تا الان 😭 کلا از اون موقعه بینی من گرفته اصلا درست نفس نمیتونم بکشم اصلا لب نمیزنم ب سرخ کردنی و...

هرکاری بگین کردم خوب نشدم دیگه خستم😭

2825
2823
2791
2779
2792