2777
2789
عنوان

جلوت پر پر زدم

144 بازدید | 13 پست

تو یه هفته نگذشت از کاتمون رفتی با یکی دیگه دیت

سر چی؟

سر ی حرفی ک من گفتم؟

اصلا از گناهای خودت نمیگی 

همش بهونه بود با من قطع کنی

واست همه کار کردم

من تلاش میکردم دنبال بهونه بودم خوشحالت کنم درست زمانی ک حوصله خودمو نداشتم و تو دنبال بهونه بودی تموم کنی

متاسفم واست 

خوشحال باش

برو دوراتو بزن

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ثابت کرد ان‌قدر ارزششو نداشت که به پاش بمونی

برای همینم الآن میگم بهت که بهتر شد که رفت

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

نه داداش ساده ای ها!اون از خیلی وقت ها پیش جایگزین خودشو انتخاب کرده بوده و دنبال بهونه بوده تا کات ...

چه بدونم قضاوت نمیکنم 

نفرینم نمیکنم

چون دیگه مهم نیست با هرکس میگر‌ده بگرده

منم سراغ یکی دیگه میرم خیلی راحت

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

ثابت کرد ان‌قدر ارزششو نداشت که به پاش بمونیبرای همینم الآن میگم بهت که بهتر شد که رفت

بهتر ک رفت 

بره بدرک

هرکاری میکنه بکنه واسم مهم نیست دیگه

چه بدونم قضاوت نمیکنم نفرینم نمیکنمچون دیگه مهم نیست با هرکس میگر‌ده بگردهمنم سراغ یکی دیگه میرم خیل ...

نمیدونی ولی بدون

دقیقا شخص مقابل منم اومد گفت دوست ندارم دیگه به من ربطی نداره چیکار میخوای بکنی😂

فک کن من خواهر و برادری هم ندارم تک فرزندم

تنهایی زار میزدم عین چی

بعد فهمیدم ای بابا!تو این چهار سال فقط یه گزینه بودم که

.
نمیدونی ولی بدوندقیقا شخص مقابل منم اومد گفت دوست ندارم دیگه به من ربطی نداره چیکار میخوای بکنی😂فک ...

این کارو میکنن ولی نمیدونم

اگه اینکارو کنه هم واسم مهم نیست چون فقط با این کارش بی ارزشی خودشونو نشون میدن بی اصالتی خودشون رو نشون میدن

این کارو میکنن ولی نمیدونماگه اینکارو کنه هم واسم مهم نیست چون فقط با این کارش بی ارزشی خودشونو نشون ...

اره خب پارتنر سابق من هم اصالت خودش رو بعد از ۴ سال نشون داد

میفهمم سخته برات تحمل دیدن همچین صحنه ای

من خودم هم بدترین روز ها رو گذروندم

اما میگذره همه ی این روزا

به خودت اجازه بده که ناراحت بشی عصبی بشی حتی گریه کنی

سوگواری عاطفی رو نادیده نگیر

اینجوری حالت زودتر خوب میشه

تو خونه هم نمون برو سر کار یا کلاس یا هرچی

.
اره خب پارتنر سابق من هم اصالت خودش رو بعد از ۴ سال نشون دادمیفهمم سخته برات تحمل دیدن همچین صحنه ای ...

واسم این چیزا مهم نیست چون طرف خودشو نشون میده

درد من از وقت و ارزشیست ک واسش گذاشتم

واسم هم مهم نیست چی میشه میرم سراغ دختر دیگه خوش قلب و مهزبون و با اصالت دختری ک قدر پدر و مادرشو بدونه

دختری ک قدر پدر و مادرشو ندونه قدر منو بدونه؟ یکم دور از انتظاره