2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون یا نامزدتون بهتون بی محلی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 65 پست
ببین هیچ زنی دوست نداره شوهرش بهش بی محلی کنه دوست داره شوهر بیاد آشتی منم اینجورم موقعه ای که عقد ب ...

خب چیکار میکنی؟

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا ربطی به مشغله و روحیه شاد نداره این چیزا ادم همیشه دوس داره با کسی که عاشقشه خوب باشه مطمئنا ، ...

اول راهی چندسال دیکه میبینمت عزیزم 

کسیکه دوسش داری اگه ارزششو داسته باشه بی محلی نمیکنه 

میاد مشکل را حل میکنه گلم 

پس شاد بودن و با روحیه بودن اینجور جاها خیلی مهمه

اول راهی چندسال دیکه میبینمت عزیزم کسیکه دوسش داری اگه ارزششو داسته باشه بی محلی نمیکنه میاد مشکل را ...

🥺😂بیچاره میخواست حل کنه من نمیزاشتم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

گاهی مثل خودش میشم. ولی اگه زیاده روی کنم آبرومو می بره.می‌ره به فامیلم گله می‌کنه.ابرو برام نذاشته

مهم نباشه برات یکی دوبار جسارت به خرج بده و برات مهم نباشه تاحساب کار دستش بیاد

تجربه من به همه خانما

با خانما هررر بدبختی داریم از بی صبر بودن و دلتنگی و ایناس

مردی اگه قهر کنه شما طاقت بیارین و بهش محل سگم نزارین حتی اگه یکم طولانی شد خودش میاد به غلط کردن میقته

ولی اگه صبر نکنید و سریع برین منت کشی

آقا ناز می‌کنه و این روند رو ادامه میده تا چیزی میشه سریع قعر میکنه

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
هیچ کاری نمی کنم شروع بصحبت می‌کنه دلیلشو میگم

😂😂😂چرا من مثل شماها منطقی نیستم 

من در مقابل بی محلی اون بد قهر میکنم میاد نازمو بکشه😑😂😂

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵