2777
2789
عنوان

پریودی کم

351 بازدید | 38 پست

سلام خانوما 

بالاخره من پریود شدم تنبلی دارم دارو گیاهی مصرف میکنم تا مرتب پریود بشم 

ولی مشکلی که دارم ببخشید خونریزی خیلی کمه و سیاه 

چای ماسالاعسل    کاچی   دارچین زنجبیل    و همون دارو گیاهی ها که برای تنبلی و پاکسازی رحم میخورم ولی بازم کمه اگه نخورم کلا لکه بینیه    چکارکنم زیاد بشه شکمم وررم داره همیشه اخه کامل تخلیه نمیشه رحمم

میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله 

من اینقدر خونریزیم زیاده که کمخونی شدید گرفتم

وای چرا همه درگیرن با این پریودی من کمه همش دردددد دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد شدید با خونریزی زیاد فکر کن اصلا نمیتونم از جام تکون بخورم

وای ان شاالله دیگه اینجور نشی   منم دردم زیاد همین الان درد دارم  ولی خونریزی خیلی کمه نمیدونم چکارکنم زیاد بشه

منم دقیقا مشکل شمارو دارمدر حد فقط لکه بینی من از وقتی ال دی میخورم اینطوری شدم

منم یه تایمی خیلی ال دی خوردم   اخه من میخام باردار بشم این تنبلی نمیزاره

به خدا یکهفته بیچاره میشم فکر کن مراسمی چیزی باشه نمیتونم شرکت کنم باعث دلخوری دیگران میشه متاسفانه ...

من انگار زایمان کردم کم خونی گرفتم رفتم دکتر ذخیره اهنم بشدددت پایین بود داروهای خارجی داده بهم بعد ببین ی کپسولم بهم داد اینبار گفت روزی ی دونه بخور خونریزی رو کمتر میکنه حالا اینبار امتحان کنم ببینم چجوریه

وای ان شاالله دیگه اینجور نشی منم دردم زیاد همین الان درد دارم ولی خونریزی خیلی کمه نمیدونم چکارک ...

منم همینطور هستم درد ندارم ولی دیر پریود میشم و خیلی کم خونریزی دارم گاهی اوقات هم لکه بینی تنبلی هم دارم وقتی پری میشم باید هر شب به استکان عرق رازیانه بخورم وگرنه دوروز لکه بینی دارم دیگه تموم 

منم همینطور هستم درد ندارم ولی دیر پریود میشم و خیلی کم خونریزی دارم گاهی اوقات هم لکه بینی تنبلی هم ...

وای رازیانه امتحان میکنم دارم کلافه میشم دیگه

سلام‌نائب انواع ختمم اگر‌خواستی برابارداریت هرختمی‌بخوای انجام‌میدم‌یاز یارت امام رضا میرم‌ ب نیتت نماز میخونم باهزینه دلخواه خودتون

کاشکی توزندگی میشد ی روزایی فقط ی کم‌مرد

سلام‌نائب انواع ختمم اگر‌خواستی برابارداریت هرختمی‌بخوای انجام‌میدم‌یاز یارت امام رضا میرم‌ ب نیتت ن ...

ممنونم عزیزم التماس دعا