2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

1215 بازدید | 117 پست

خانوما من خونریزیهام شدیدمیشه جوری که هر۲ساعت نوار عوض میکنم چندروز اول،و این باعث شده من خونه نشین بشم هیچ جانمیتونم برم ،بهترین مارک نوارم استفاده میکنم باز خارش میگیرم،تامپون هم استفاده کردم اونم نشتی داد که هیچ پرشدنی هم تا بلندمیشی سر میخوره میفته،تعریف کاپ قاعدگی رو خیلی شنیده بودم،دیگه امروز خریدم گفتم اینم امتحان کنم،توگوگل یه تست زدم برام اورد سایزمتوسط خوبه،سایزLخریدم ،داروخانه گفت همان متوسطه،حالاسوالم ازاونایی که ازکاپ استفاده میکنن هس،

چندش آورنیس ،؟دست خونی نمیشه؟نشتی نداره؟بایدهرچند ساعت تخلیه شه؟واینکه من اصلا بلدنیستم باید آموزش هاشوببینم موقع دراوردن کاپ،نمیریزه خون ؟واینکه شنیدم پایین اش رو کوتاه میکنن اون برا چی هس؟وقتی خون خارج میشه متوجه میشیم مث نوار؟هم اینکه ازکجا بدونم پرشده

راستی ۲میل هس اینی که خریدم،ترسیدم بزرگش بخرم نشه،از من لخته هم خارج میشه،جواب میده این کاپ؟براچندساعت

خوابم گرفته ولی لطف بزرگی به خودت کردی نشتی هم بستگی به خونریزیت داره سعی کن زود زود خالی کنی که پر نشه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

عزیزم من شنیدم کاپ قائدگی باعث برگشت خون به رحم میشه و باعث بروز مشکلات زیادی میشه

نمیدونم چیزایی که شنیدم از نظر علمی درسته یا نه

ولی حتما راجع به این موضوع تحقیق کن و بعد استفاده کن

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من شنیدم کاپ قائدگی باعث برگشت خون به رحم میشه و باعث بروز مشکلات زیادی میشهنمیدونم چیزایی که ...

نه ازاین لحاظ مطمئنم تایید شده پزشکان هس،رحم مکش نداره برگرده 

استفاده کردی شما؟چندش آور نیس؟دست خونی نمیشه?

من همیشه استفاده میکردم ولی چون الان زیاد پشت میز می‌شینم لگنم درد میکرد نه خیلی تمیز تر از نوار بهداشتیه نه حالا چند بار استفاده کنید دستتون میاد

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

عزیزم من مثل شمام..سایز بزرگ عالیه..

وای سایزLخریدم همین امروز، کاش بازنمیکردم تعویض میکردم،اگه همینو بتونم جای گذاری کنم سایز۳هس بزرگ؟میخرم ،خودشم خارجی خریدم گرون.ببینم سایزبزرگ گذاشتنش سخت نیس؟