2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 117 پست
عزیز دست خونی بشع مگه خون خودت نیستشما پریود باشی و خودتو بشوری باز دست کثیف میشه

من دست نمیزنم به خودم موقع پریودی ، بازم میتونم کناربیام فقط پریودیم راحت بگذره،اطرافیان بیشتر گفتن وای دیگه نمیشه غذاهاتوخورد و فلان 🤐

وای سایزLخریدم همین امروز، کاش بازنمیکردم تعویض میکردم،اگه همینو بتونم جای گذاری کنم سایز۳هس بزرگ؟می ...

چند گرفتی کاپ وو چه مارکی؟

سایز بزرگ برای کسانیع که زایمان طبیعی داشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای سایزLخریدم همین امروز، کاش بازنمیکردم تعویض میکردم،اگه همینو بتونم جای گذاری کنم سایز۳هس بزرگ؟می ...

اتفاقا اول با همین سایز یاد بگیر بعد حتما سایز بزرگ بخر..بزرگترین لطفی هست ک در حق خودت میکنی

من دست نمیزنم به خودم موقع پریودی ، بازم میتونم کناربیام فقط پریودیم راحت بگذره،اطرافیان بیشتر گفتن ...

بگو نخورید😂😂بزار بهش عادت کتی دیگه بدون اون زندگی غیر ممکن میشه

ماه اول فقط سختته تا قلقش و دستت بیاد 

اصلا دیگه نمیتونی به نوار فکر هم بکنی😂واای کاپ عالیععععحتی دیگع ش و ر ت هم نمیپوشی تو پریودی انقدر ...

ببین میگم الان ۲روز اینا مونده به پریودیم،میتونم قبل پریودی امتحانش کنم؟

اتفاقا اول با همین سایز یاد بگیر بعد حتما سایز بزرگ بخر..بزرگترین لطفی هست ک در حق خودت میکنی

حتما مرسی عزیزم ،ببینم اگه باهاش اوکی شدم و یادگرفتم میخرم چون میدونم این کفاف نمیده برامن

ببین میگم الان ۲روز اینا مونده به پریودیم،میتونم قبل پریودی امتحانش کنم؟

موقع پریودی واژن لیزه راحت جا میره

الان خشکه ممکنه اذیت بشی

فیلم ببین

من شش ماه قبل خرید کلی تحقیق کردم و فیلم دیدم 

بگو نخورید😂😂بزار بهش عادت کتی دیگه بدون اون زندگی غیر ممکن میشهماه اول فقط سختته تا قلقش و دستت بی ...

اره والا،طریق استفاده اش شما چجوری میذارین ۳گوش میکنین یا ۲طرفه؟در آوردنی هم از اون پایینش میکشین میادبیرون؟

اره والا،طریق استفاده اش شما چجوری میذارین ۳گوش میکنین یا ۲طرفه؟در آوردنی هم از اون پایینش میکشین می ...

من به شکل سی تا میزنم

اون پایینش و هم قیچی نکن موقع دراوردن بهت کمک میکنع