2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 117 پست
موقع پریودی واژن لیزه راحت جا میرهالان خشکه ممکنه اذیت بشیفیلم ببینمن شش ماه قبل خرید کلی تحقیق کردم ...

اهان حتما از امشب میبینم،فردا یبار امتحان میکنم ،منم درمورد عفونتش اینا تحقیق کردم ،بعدم ازدکترم پرسیدم گفت خیلی خوبه خیلی مزایا داره فقط باید بلدباشی بلدنباشی رحمت آسیب میبینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا؟بار اول به راحتی گذاشتین؟هرچندساعت خالیش کردی؟نشتی نداد؟

ن نشتی نداد..راحت ک ن یه چند باری استباه گذاشتم باز نشده بود دیدم خرابکاری کردم بعد دیگ تقریبا اوکی شدم ولی عالی بود خوابیدن بیدار شدن حمام رفتن من یکروز حتی شورتم نپوشیدم و اینکه حس نمیکنی تو بدنت هست و اینکه حتی ریزش خون هم متوجه نمیشی اصلا یادت میشه پریودی من دیگ برا پریودی ماتم نمیگیرم بخدا ک عالی بود 

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

ببین ی وقتا ممکنه بد وارد بشه و نشتی بده .میری در میاری دوباره جاگزاری میکنی

ببخشید سوالام زیاده ها ولی واقعاهیچی نمیدونم استرس دارم،راسته که میگن چون فعلا بچه ندارم ،ممکنه ضررکنه؟

ن نشتی نداد..راحت ک ن یه چند باری استباه گذاشتم باز نشده بود دیدم خرابکاری کردم بعد دیگ تقریبا اوکی ...

وای به به چه خوب،متنفرم از نوار ،خارش و سوزش ،هی کج میشه نمیشه درست خوابید.یعنی راحت میشم بااین منم ،آرزومه ،براتامپون هم امیدواربودم نشد کاش لااقل این بشه،بلدباشم،ازکجابدونم داخل رفتنی باز شده

وای به به چه خوب،متنفرم از نوار ،خارش و سوزش ،هی کج میشه نمیشه درست خوابید.یعنی راحت میشم بااین منم ...

یکم هینش سخته ولی راه میوفتی وقتی وسطای راه بود ولش کن مث چتر باز بشه یکمم با دستت بچرخون من فک کردم تا چند ماه پریودی درگیر بشم ولی همین بار اول اوکی شدم معطل نکن بخر خبرشم ب من بده

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷