2777
2789
به نظر من از مرگ هم وحشتناك تره  

اره..من عاشق شوهرم بودم...براش میمردم.وقتی عروسی کردم فک میکزدم خوشبخت تر ازمن دیگه نیس....پولو پله نداره ها..نه انچنان تحصیلاتی داره نه کارش انچنانی بود....ولی میخاستمش.....

یه کاری بادلم کرد که دیگه مهرش ب دل برنمیگرده......

رو صفحه ی گوشیم نوشتم یه روزی عشق من بودی😏خودش همیشه میخونه و میفهمه حالمو

شرمندم جوانی...چقد تلخ تو را میگذرانم😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکسال پیش مث همین روزها متوجه شدم ک داره با مستاجرمون اسمس بازی میکنه تنها کاری ک کردم و از دستم بر اومد اینکه اون مستاجر لعنتی رو انداختم بیرون ولی بخاطر بچه هام زندگی مو میکننم  شوهرمم دوست دارم

نه حوصله نصیحت دارم نه سردر میاره کسی ازکارم

من یکی از دوستام گفت دوستش شوهرش خیانت کرد زنه هم میزاره شوهرش میره دستشویی میره آبو قطع میکنه بعد شوهرش میگه عزیزم آب قطع شده زنه هم میگه چششششم عزیزم بعد میره اسید به جا اب واسش میبره😍😎😎و ...

این نیز بگذرد....🤗

[QUOTE=50732321]اره همین شک و بی اعتمادی ادمو از پا درمیاره😭😭😭😭[/QUOTEزندگیمو    نابود کرده این شک

❤از تمام دلتنگی ها ، از اشک ها و شکایت ها که بگذریم...باید اعتراف کنم مادرم که میخندد خوشبختم🌹
به يكي از مرداي اقواممون گفتم اگه بفهمي زنت بهت خيانت كرده چه ميكني گف هيچي كارش ندارم  حتما م ...

😐😐😐😐یعنی هرکی بهش خیانت شد مشکل داره😐چرا باید بجای حل مشکلات بین خودشون برن یه جای دیگه خودشونو تخلیه کنن😶