2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور بايد با شوهر برخورد كرد كه تحريك نشه و واقعا سر عقل بياد

ببين كسي كه بخواد خيانت كنه ميكنه.توچه ازش مدرك داشته باشي چه باچشماي خودت ببيني به هيچ وجه نميتوني مطمئن بشي ديگه تمومه.حتا اگه باهم خوب باشين.اگه بخواي بموني بايد چشماتو ببندي. تازه مطمئن باش رفتارش صد درجه بدترميشه.بيشتر نگران خودت باش كه قراره چي بكشي

واي خدا صبر بده 

ببین عزیزم باید بش محبت کنی و تو خونه انقدر بش  خوش بگذره ک ب بیرون فکرنکنه.. زودتر هم مطمءن شو شاید چیزی نباشه و زندگیتو داری الکی تلخ می کنی..

زودتر جلوشو بگیری رابطه عمیق نشه کنار گذاشتنش راحت تره.. البته نفهمه فهمیدی بهتره تا قبحش از بین نره

من و شوهررررم.... یه دختر داریم شاه نداره...بخدا

واقعا خیلی سخته .ولی اگه میخوای زندگی کنی پس باید سعی کنی بهش فکرنکنی .خیانت اصلا فراموش نمیشه ولی اگه بهش فکرنکنی گذر زمان خودش همه چی رو کمرنگ میکنه .برای خودت بیشتروقت بذار کاراییکه دوست داری انجام بده کلاس و ورزش برو .خلاصه زندگی کن 

من خیانت دیدم😞😞

سری اول خودمم مقصر میدونستم.من تو شیردهیم خیلی لاغرشدم .تمام هواسم به بچم بود...البته اینادلیلی برخیانت نیستا من اینجوری خودمو گول زدم درواقع😞

هیکلمو اوکی کردم.شیطون شدم.بامحبتر از قبل شدم..دیگه اولویت اولم خودم شدم.ب خودم میرسیدم....و.....

ولی بازم خیانت دیدم.

فهمیدم شوهرم هرزس.مشکل ازمن نیس😞

الانم اصلا نمیخامش.بخاطره بچمه که دارم ادامه میدم😞ولی یه روزی میرم.شاید سال دیگه که دخترم بزرگترشه....

شرمندم جوانی...چقد تلخ تو را میگذرانم😞
من خیانت کرد اونم با صمیمی ترین دوستم  فراموش نکردم و نخواهم کرد. ولی بخاطر بچه هام مجبورم ...

اره همین شک و بی اعتمادی ادمو از پا درمیاره😭😭😭😭

شرمندم جوانی...چقد تلخ تو را میگذرانم😞

نميدونم شوهرم اصلا به خودش نمياره 

ولي بعضي وقتا ميشه مچش و گرفت كه اونم واسش هزارتا دليل مياره

هنو مطمعن نيستم اما وحشتناك بد دل شدم

بخدا ميمرم خيلي دوسش دارم تحملشو ندارم

[QUOTE=50732176]من خیانت دیدم😞😞 سری اول خودمم مقصر میدونستم.من تو شیردهیم خیلی لاغرشدم .تمام هواسم به بچم بود...ا ...[/

وای عزیزم... ایشاله خدا کمکت کنه

من و شوهررررم.... یه دختر داریم شاه نداره...بخدا