2777
2789

همسایمون یه دختر دبیرستانی داره که شبا ساعت ده حتما باید بخوابه دقیقا واحد بغل ما هستن ، بعد از ساعت ده به بعد کوچکترین صدایی بیاد میاد سراغمون ، مثلا ساعت یازده ما ی خورده صدا بدیم دخترش فردا صبح دیگه نمیره مدرسه چون نتونسته ساعت ده بخوابه ، بعد این همسایمون خیلی خوبی می‌کنه بهم ، واسه دخترم کادو میگیره ، خیلی هوامو داره الان نمی‌دونم باهاش چطوری رفتار کنم مثلا امشب تلفن شوهرم ساعت ده نیم زنگ خورد داشت صحبت میکرد اومد در خونمون ، یاد خوبی هاش میفتم نمیتونم جوابش رو بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر صدا مثلا صدای قابلمه اینا نه واقعا بلند بلند حرف میزنید بالا پایین می‌پرید در محکم میبندید به در ...

نه اصلا ما سرو صدایی نداریم ، مثلا امشب اومد گفت صدای تلفن صحبت کردن شوهرم میاد، یا یک بار شوهرم ساعت ۴ صبح رفت سرکار من اصلا نفهمیدم خودش هم میگه در رو آروم بستم گفت دخترم از خواب پریده صبح نرفت مدرسه به سرو صدا خیلی حساسن

نه اصلا ما سرو صدایی نداریم ، مثلا امشب اومد گفت صدای تلفن صحبت کردن شوهرم میاد، یا یک بار شوهرم ساع ...

با اینکه صدای همسایه بغیلمون همش تو خونه ماست و در رو محکم میکوبن و. تند تند دعوا میکنن فقط یکبار رفتم دم خونشون چون زنه داشت فریاد می‌کشید مخم رفت 

با اینکه صدای همسایه بغیلمون همش تو خونه ماست و در رو محکم میکوبن و. تند تند دعوا میکنن فقط یکبار رف ...

نمیدونم واقعا چطوری باهاش برخورد کنم ببین ی خوبی هایی در حقم کرده کسی نکرده